""
""

Rekorder Bundeslige, igrač koji nikad ne gubi - Havi Martinez! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.13. | 09:47

Odlični španski vezista odigrao 30 prvenstvenih mečeva za Bajern i zabeležio 27 pobeda i tri remija

Kada je stigao u Minhen na leto prošle godine za ogromnih 40.000.000 evra, mnogi navijači Bajerna su bili skeptični. Govorilo se da je to prevelika suma za igrača koji stiže iz Atletik Bilbaa, ali čelnici Bavaraca ponovo nisu pogrešili.

Defanzivni španski vezista Havi Martinez debitovao je 2. septembra 2012. godine u ubedljivoj pobedi Bajerna nad Štutgartom (6:1) na svoj 24. rođendan i od tada zna samo za uspehe u bavarskom klubu.

Izabrane vesti

Martinez je do danas vezao je 30 prvoligaških utakmica bez poraza (27 pobeda i tri remija) po čemu je postao apsolutni rekorder Bundeslige.

Španac je u dosadašnjem toku sezone odigrao samo tri utakmice zbog povrede prepona, ali se sada ponovo nalazi na raspolagaju Pepu Gvardioli, koji ga je prvo ubacio sa klupe u završnici meče sa Hertom, a onda je odigrao svih 90 minuta protiv Hofenhajma u subotu.

Ovo je sigurno dobar znak i za Visentea del Boskea koji je Martineza vodio na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a sasvim sigurno će i u Brazil, ukoliko odlični vezista održi kontinuitet igara.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Bajern MinhenEvropaHavi MartinezNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara