"Detalj sa Čaira"
"Detalj sa Čaira"

Remi na Čairu: Gogić dao, Gogić uzeo (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.10.13. | 20:51

Zvezdi poništen gol u poslednjim minutima duela sa Radničkim. Na kraju - 1:1

Detalj sa ČairaDva meseca je prošlo, a Crvena zvezda nije uspela da veže makar i dve uzastopne pobede. Na gostovanju kod Radničkog na prepunom Čairu predugo je čekala da joj trijumf padne s neba, dok su poslednji trzaji u samom finišu meča bili uzaludni. Što zbog nedostatka pravih rešenja, a okoreli navijači beogradskog tima reći će i zbog sudije Miodraga Gogića, koji je poništio pogodak prezimenjaka Gorana. Na kraju - 1:1.

Doduše, da je Radnički bio prisebniji Zvezda bi u finiš meča ušla sa zaostatkom, ali je koncetracija domaćih popustila u poslednjim sekundama prvog dela igre. Iščekujući da Gogić odsvira kraj poluvremena, defanzivci domaćeg tima zaboravili su da isprate dobru kretnju Abiole Daude.

Izabrane vesti

Sjajan pas Miloša Ninkovića i egzekucija Nigerijca kojim je anulirana prednost Radničkog.

Prednost koju je Nišlijama već u osmom minutu doneo Sead Hadžibulić, lako se izborivši sa neodlučnim i statičnim Jovanom Krnetom posle ubacivanja motivisanog Branka Pauljevića, igrača Partizana na pozajmici u Radničkom. Odličan trzaj glavom ostavio je Bobana Bajkovića ukopanog.

Nažalost po fudbal, utisak je da je rani gol Hadžibulića zadovoljio apetite Reala sa Nišave kojem kao da je osnovni cilj bio - da izbegne poraz.

Zvezda je, ipak, jurila ceo plen... Kao kad mačka juri svoj rep. Bez mnogo šansi da uspe. Naime, pogodak Daude pao je iz jedine prilike koju su crveno-beli stvorili za 85 minuta igre.

Ipak, imaju Beograđani za čim da žale, jer su joj bodovi u poslednjih pet minuta bili nadohvat ruke. Prvo prodor Filipa Kasalice i centaršut sa desne strane samo da bi Dauda promašio ceo fudbal, a Nenad Milijaš potom raspalio po lopti, ali bi za malo neprecizan.

Samo minut kasnije i najintrigantiji detalj utakmice. Goran Gogić je zatresao mrežu Kesića, ali je sudija Gogić poništio taj pogodak zbog navodnog ofsajda u kome se prethodno našao Dauda.

Sporna, vrlo sporna odluka Gogića, jer je utisak da Nigerijac nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

Međutim, ako u Crvenoj zvezdi baš žele da traže krivca mogli bi da ga pronađu i u svojim redovima, jer su u sudijskoj nadoknadi promašivali i Dauda i Arauho. Na semaforu je ostalo 1:1, a Zvezda je i dalje na četvrtom mestu na tabeli sa četiri boda deficita u odnosu na večite rivale iz Partizana.

Praksa je nastavljena i posle gostovanja na Čairu. "Dođite na sever", začulo se sa tribina kada su igrači Zvezde krenuli katunelu. Dobro poznati scenario još jednom se ponovio..

RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA 1:1
/Hadžibulić 8 – Dauda 45/

Stadion: Čair;
Gledalaca: Oko 15.000;
Sudija: Miodrag Gogić;

Radnički: Kesić – Pauljević, Bulatović, Živković, Pavlović – Jovanović, Kolarević – Ćulum (od 36’ Pejčić), P. Jovanović (od 48’ I. Jovanović), Stojanović (od 82’ Milenković) – Hadžibulić;

Crvena zvezda: Bajković – Vešović, Arauho, Krneta, Mijailović – Kovačević – Pečnik (od 45’ Pečnik), Milijaš, Ninković (od 70’ Gogić) – Mrđa (od 83’ Onjilo), Dauda.

SUPERLIGA – 10. kolo:

Novi Pazar – Donji Srem 1:0 (1:0)
/Mutavdžić 45+2/

OFK Beograd – Vojvodina 0:2 (0:1)
/Poletanović 29, Škuletić 61/

Rad – Jagodina 0:2 (0:0)
/Đurića 64, Arsenijević 86/

Radnički 1923 – Spartak 0:0

Partizan – Napredak 1:1 (0:0)
/Luka 88 – Trujić 47/

Čukarički – Voždovac 1:1 (1:1)
/D. Srnić 13 – Babović 24/

Sloboda – Javor 0:1 (0:0)
/Sotirović 61/

Radnički Niš – Crvena zvezda 1:1 (1:1)
/Hadžibulić 8 – Dauda 45/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Abiola DaudaFK Crvena zvezdaGoran GogićMiodrag GogićRadnički NišSead HadžibulićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara