"Kevin Lav i Amir Džonson"
"Kevin Lav i Amir Džonson"

Reptorsi pojeli Kavse za istorijski start u ligi, Kazins sredio glavu, a onda i Minesotu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.11.14. | 09:26

Timbervolvsi igrali bez šestorice košarkaša, rekordi Vilijamsa i Viginsa

Kevin Lav i Amir DžonsonNovi supertim NBA lige Klivlend Kavalirs je odigrao 12 utakmica ove sezone i start nikako nije zadovoljavajući pošto su protiv Toronta zabeležili i sedmi poraz 93:110. Reptorsi su pritom obezbedili najbolji start u istoriji franšize i imaju skor od 11:2.

A Kavalirsi su krenuli jako, posle manje od četiri minuta su vodili sa 26:8, a onda su pokazali zašto imaju najbolji skor na Istoku, a Lebron Džejms i ekipa da i te kako imaju problem.
“Veoma smo krh tim, krhi smo od početka. Čim nas pogode iz različitih oružja, samo se povučemo”, rekao je Džejms i dodao da je ipak optimističan.

Izabrane vesti

Lu Vilijams je postigao 36 poena za Toronto – rekord karijere, a Kevin Lav je bio najuspešniji za Kavse sa 23 poena.

I Sakramento je neočekivano dobro počeo sezonu, a Kingsi su do nove pobede došli protiv Minesote i opet je Demarkus Kazins domnirao u reketu, mada teško da će ikada imati lakši posao pošto Nikola Peković nije igrao zbog povrede, a Tadeus Jang zbog smrti majke.

Centar ekipe iz Kalifornije je zabeležio 31 poen i 18 skokova, a čak je prikupio i ozbiljne pohvale od strane trenera Timbervolvsa Flipa Saundersa.
“Ne znam da li postoji bolji centra u ligi, tako dobro igra. Sredio je glavu kako treba, to je uvek bilo pitanje, sada deluje veoma fokusirano”, rekao je stručnjak.

Minesota je igrala sa devetoricom igrača, šestorica košarkaša nije igrala, a Endrju Vigins je uspeo da u porazu dođe do najboljeg učinka u karijeri sa 29 poena.

Rezultati:

Indijana – Finiks 83:106

Orlando – Majami 92:99

Klivlend – Toronto 93:110

Njujork – Filadelfija 91:83

Hjuston – Dalas 95:92

Minesota – Sakramento 101:113

Milvoki – Vošington 100:111

San Antonio – Bruklin 99:87

Juta – Nju Orleans 94:106

(FOTO: Action images)


tagovi

Demarkus KazinsEndrju ViginsKevin LavLebron DžejmsLu VilijamsMinesota TimbervulvsNBA ligaSakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara