""
""

ZVANIČNO: Aleksandar Aranitović u Partizanu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.17. | 13:35

Parni valjak doveo talentovanog beka Crvene zvezde

Aleksandar Aranitović od danas i zvanično ulazi u grupu igrača koji su tokom karijere nosili dresove dva najveća srpska kluba i to tako da je napravio direktan transfer iz jednog u drugi beogradski tim!

Izabrane vesti

Kako je prethodno objavio novinar Večernjih novosti Đorđe Matić, inače dobro upoznat u dešavanja na košarkaškom tržištu, Aranitović je danas parafirao trogodišnji ugovor sa Partizanom! Vest je ubrzo potvrđena i na zvaničnom klupskom sajtu. 

To znači da je prethodno uspešno završena rasprava na Arbitražnom sudu, gde su se Aranitović i Crvena zvezda našli kako bi se raskinuo postojeći ugovor sa crveno-belima.

Aranitović je dugo godina važio za jednog od najtalentovanijih igrača u Zvezdinoj školi, ali su mu dve teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata upropastile dosadašnju karijeru i učinile da se u poslednje dve godine gotovo i ne bavi košarkom, već isključivo terapijama i oporavkom. 

Njegov stariji brat Petar već je bio član Parnog valjka, a očekuje se da će se odmah staviti na raspolaganje Miroslavu Nikoliću u pripremama za novu sezonu. 

Podsetimo, Partizan je već doveo Obrada Tomića, Ijana Bejkera i Džejmija Skina

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezdaAleksandar Aranitović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara