Verde ispred Kedire
Verde ispred Kedire

Roma i Bordo – druga runda: Prevarili ih za Malkoma, sad hoće da dovedu zamenu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 23:31

Koliko može da košta Danijele Verde?

Ako je neko spreman da proguta ponos radi novca to je Roma. Uverili smo se u to, da se ograničimo samo na aktuelni prelazni rok, kad su u pitanju odlasci Radže Najngolana u Inter i Alisona Bekera u Liverpul, a iako različit, slučaj Danijele Verdija mogao bi da znači da rukovodioci Vučice ne drže baš do sebe.

Prema informacijama iz Francuske, Bordo priprema teren za dolazak Danijelea Verdea, 22-godišnjeg napadača rimskog kluba, da na stadionu Mamut Atlantik zameni Malkoma. Najčudnije od svega je što Žirondinci od svih krilnih napadača na planeti žele baš onog koji je pod ugovorom sa Romom i to samo sedam dana pošto su je pošteno „zavrnuli“ prodavši svog najboljeg igrača Barseloni, iako su imali dogovor sa Italijanima.

Izabrane vesti

Bordou je ostalo upraženjeno mesto na krilu, ali zato puna kasa (41.000.000 evra dobijen od Katalonaca na ime obeštećenja), pa je u prilici da bez problema troši. Upro je prstom baš ka Olimpiku, kao da želi da posle jednog napravi dodatni haos Romi i kupi joj igrača. Sama Vučica i  njen trener ne računaju baš na Verdea, prošle sezone su ga prosledili na pozajmicu Veroni, gde je mladi italijanski reprezentativac dao četiri i namestio tri gola.

Cena? Zasad je niko ne pominje. Zna se samo da je Verde ugovorom vezan za Romu do juna 2020. i da se na tržištu, navodno, procenjuje na 3.500.000 evra. I da je skuplji, opet to Bordo usled upliva novca može lagano da isprati. Naravno, pod uslovom da predsednik Džejms Palota uopšte sedne za pregovarački sto sa Žirondincima, posle „slučaja Malkom“.

Ako ne, onda će Danijele Verde morati da se zadovoljni nekom drugom destinacijom. Roma na njega, svakako, ne računa. A raspituju se Udineze, Benevezno, Alaves i Rems.

FOTO: Action images


tagovi

BordoLetnji prelazni rok 2018Danijele Verde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara