"Oriol Romeu"
"Oriol Romeu"

Romeu: Razgovarao sam sa Đukićem, ima puno poverenje u mene

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.13. | 15:25

Vezista Čelsija stigao je u Valensiju na medicinske preglede

Oriol RomeuOriol Romeu će uskoro i zvanično postati novi igrač Valensije. Mladi vezista stigao je danas u klupske prostorije gde je bio podvrgnut medicinskim pregledima, koje je uspešno prošao, iako je imao velikih problema sa povredom kolena minule sezone.

Jedan od nekadašnjih bisera Barselonine škole će dres Slepih miševa nositi narednih godinu dana, ali je generalni plan uprave da na kraju sezone otkupi kompletan ugovor 21-godišnjaka. Međutim, Roman Abramovič još uvek nije raspoložen za takvu varijantu, pa ostaje samo da Romeu stiže na jednogodišnju pozajmicu.

Izabrane vesti

Treba reći da je mladi reprezentativac Španije već duže vreme na radaru Miroslava Đukića, koji očigledno ima puno poverenje u talentovanog vezistu.
“Mnogo sam srećan zbog toga što ću zaigrati u Valensiji i jedva čekam da sezona počne. Već sam obavio razgovor sa Đukićem, koji ima puno poverenje u mene i moje mogućnosti. Veliku ulogu tokom celog procesa dolaska imao je Huan Mata, koji je miljenik publike ovde“, rekao je Romeu za "As".

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMiroslav ĐukićOriol RomeuPrimeraŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara