"Detalj sa utakmice između Rusa i Kazahstanaca"
"Detalj sa utakmice između Rusa i Kazahstanaca"

Rusi u problemu, Ibrahimović u ritmu – dve utakmice jedan gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.03.15. | 21:17

Švedska savladala Iran sa 3:1, Zbornaja komanda igrala samo 0:0 sa Kazahstanom

Detalj sa utakmice između Rusa i KazahstanacaPre nekoliko dana izgredi crnogorskih huligana sprečili su ih da pokažu da znaju, a večeras se videlo da reprezentativci Rusije u stvari – ne znaju mnogo. Protiv Kazahstana na domaćem terenu samo 0:0 za brigu navijača pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Novopečeni kapiten Aleksandar Samedov uspeo je samo da uzdrma okvir protivničkog gola, a selektor Fabio Kapelo alibi bi mogao da potraži u činjenici da je čak sedmorici igrača ukazao priliku da debituju u nacionalnom timu. Ivan Novoseljcev i Ruslan Kambolov našli su se na terenu od prvog minuta, svoje minute naknadno su dočekali i Roman Zobnin, Igor Portnjagin, Elmir Nabijulin, Denis Davidov i Dmitri Jefremov.

Izabrane vesti

Ipak, teško da će ga to sačuvati kritika i u onako nezadovoljnoj naciji. Rival je ipak bio tim koji je pre samo nekoliko dana kod kuće izgubio sa glatkih 0:3 od Islanda. A Rusi trenutno ispred sebe u Grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imaju i Austriju i Švedsku, koja je danas na krilima Zlatana Ibrahimovića bacila Iran na kolena 3:1.

Ibrahimović je prvo načeo protivnika svojim 54. golom u 103 utakmice u dresu Švedske što je podatak za svako divljenje, da bi potom asistirao Markusu Bergu za njegov prvi pogodak po povraku u tim posle dve i po godine pauze. Posle prekršaja neopreznog Andreasa Grankvista nad Vahidom Amirijem Iran je stigao do utešnog gola. Džavad Nekunam bio je siguran egzekutor najstrože kazne, ali prednost je ostala nedosanjan san za Irance. Štaviše, Ola Tojvonen je u poslednjim minutima utakmice samo potvrdio pobedu Skandinavaca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićRusijareprezentativni fudbalMarkus BergEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara