Sad je i zvanično - Fabinjo predstavljen!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 22:34

Sjajan posao Liverpula

Pre samo nekoliko sati gotovo svi vodeći francuski i engleski mediji najavili su da je transfer dogovoren, a evo pred ponoć Liverpul je potvrdio na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama - Brazilac Fabinjo je novi član Redsa! 

Konačan dogovor postignut je u toku današnjeg dana, a prema još nezvaničnim informacijama Monaku će pripasti obeštećenje od 50.000.000 evra, po formuli 45.000.000 + bonusi 5.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Fabinja je prošlog leta tražio i novi šampion Francuske Pari Sen Žermen, ali nije želeo da plati 90.000.000 evra, koliko je Monako zahtevao. Brazilca je u međuvremenu privukao i projekat koji su finalisti Lige šampiona spremili za narednu sezonu, posebno što će pored njega u Liverpul (1. jula) stići i Gvinejac Nabi Keita iz Lajpciga u transferu od 60.000.000 evra.

Prema navodima RMC-a, plan Jirgena Klopa je da Fabinjo, koji je deo karijere proveo i u drugom timu Reala iz Madrida, čini defanzivni tandem na sredini terena sa Džordanom Hendersonom. Tako će Crveni nadomestiti i izvesni odlazak Emrea Džana u Juventus.

Nije isključeno da će dolazak Brazilca uticati na status Marka Grujića na Enfildu sledeće sezone.  
"Uzbuđen sam zbog transfera. Ovo je nešto što sam oduvek želeo, da pređem u gigantski klub. Kad klub ovakve veličine pokaže interesovanje, nema tu šta da se premišlja. Pokušaću da ostavim pečat i nadam se da ću s Liverpulom osvojiti dosta trofeja. Daću sve od sebe da rastem, učim i unapređujem se", bile su prve reči novog pojačanja kluba sa Enfilda. 

 


tagovi

Fabinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara