""
""

Saša i Kevin zagrejali Lokomotivu pred CSKA

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.02.17. | 19:50

Bivši krilni centar Partizana igrao kao preporođen od dolaska Obradovića u klub, a to je potvrdio i na utakmici sa Astanom u VTB ligi

Lokomotiva Kubanj nastavlja po redu vožnje u VTB ligi. Ekipa Saše Obradovića na svom terenu je savladala kazahstansku Astanu sa 67:59 (20:18, 12:17, 17:15, 18:9) u meču 15. kola pomenutog takmičenja.

Izabrane vesti

To je timu iz Krasnodara bila 13. uzastopna pobeda u ligi i zaostaje jedan trijumf za vodećim CSKA. Upravo će u sledećem kolu, u nedelju 19. februara, Lokomotiva u Moskvi igrati derbi sa CSKA i ta utakmica verovatno će definitivno odrediti ko će sa prve pozicije u plej-of.

Lokomotiva večeras nije blistala, ali je imala u svojim redovima raspoloženog Kevina Džounsa. Bivši krilni centar Partizana igrao kao preporođen od dolaska Obradovića u klub, a to je potvrdio i na ovoj utakmici.

Amerikanac je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 22 poena i pet uhvaćenih lopti. On je bio i jedini sa dvocifrenim koštegerskim učinkom kod domaćina.

Astana je uprkos porazu ostala na osmoj poziciji, poslednjoj koja je garantuje plasman u doigravanje. Večeras je u timu Astana nešto bolji od ostalih bio Jan Miler sa 16 poena.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

EvroligaKevin DžounsSaša ObradovićVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara