""
""

Samo Marko Grujić može da spase Zvezdu, drugo rešenje ne postoji!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.15. | 15:25

Alarmantna izjava trenera crveno-belih Miodraga Grofa Božovića

Odoleva Crvena zvezda ponudama za Marka Grujića, porodica veruje da bi za razvoj supertalentovanog veziste bilo najbolje da ostane u matičnom klubu i pokuša da se domogne Lige šampiona.

Ali na drugoj strani je Zvezdina egzistencija. Praktično, Marko Grujić može da spase Crvenu zvezdu eventualne propasti. To je priznao i trener crveno-belih u intervju za magazin „Desetka“.
"Grujić već sada ima takvu ponudu - Štutgart, Udineze, ozbiljan je novac, on bi isto tako ostao do avgusta u bilo kojoj kombinaciji. To je ponuda koja u svakom slučaju spasava sezonu. To je za nas jedino rešenje u ovom momentu, drugo nemamo“, poručio je za „Desetku“ Miodrag Božović.

Izabrane vesti

Još jednom se iskusni crnogorski stručnjak dotakao aktuelne situacije, poručivši da je klubu teško da egzistira kada se ne zna čiji je.
"Nema plana, ne postoji, jednostavno se ne zna čija je Zvezda. Ona je i svačija i ničija. Objektivno, Zvezda je najveći srpski klub, najviše navijača ima u Srbiji, Republici Srpskoj, na Balkanu i šire. Sa te strane, ona je svačija, a kada se posmatra sa strane finansija, onda je ničija", dodao je Božović.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićMarko GrujićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara