""
""

Santarkanđelo se raspada, Vičenca će to iskoristiti

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.17. | 14:59

Dvojka uz dva ili više golova mogla bi skoro da utrostruči ulog

U danu kada je kompletna javnost na "čizmi" okupirana baraž susretom Italije i Švedske, lopta se tera i na manjim terenima. Santarkanđelo i Vičenca od 20.30 ukrštaju koplja u okviru 14. runde Serije C (Grupa B).

Izabrane vesti

Domaćin ne zna gde udara ove sezone, mada je u poslednje vreme koliko-toliko konsolidovao redove i seriju katastrofalnih rezultata (sedam mečeva, šest poraza i remi) prekinuo sa tri uzastopno odigrana meča bez pobednika. Možda su nas italijanski niželigaši navikli na utakmice bez preteranog uzbuđenja i golova, ali kada igra Santarkanđelo to nije slučaj. Jer, tim iz pokrajine Emilija Romanja je na svakom meču ove sezone - a bilo ih je 12 - bar jednom vadio loptu iz mreže! I u najvećem broju slučajeva gubio...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 1165 ITA3B Santarcangelo - Vicenza kmb 2& 2+ 2,90

Sa druge strane, Vičenca je u osetno boljoj formi i prema svemu što je do sada pokazala boriće se za plasman u Seriju B. Osvajač Kupa iz 1997. godine koji preživljava teške trenutke otkako je postao član trećeg ranga, remizirao je u prethodnoj rundi sa Renateom (1:1), a pre toga bio bolji od Sambenedetezea (2:1), pa ima čemu da se nada protiv ubedljivo najgore odbrane u prvenstvu (Santarkanđelo primio 29 golova na 12 utakmica, prosečno 2,41!).

Osetili su to i bukmejkeri, dodelivši ulogu favorita gostujućem sastavu, ali ne toliko veliku koliko bi možda trebalo da bude, s obzirom na gore navedene činjenice. Dvojka uz dva ili više golova mogla bi skoro da utrostruči ulog. I zbog toga je preporučujemo!

MOZZART KVOTE
(3,40) Santarkanđelo (3,10) Vičenca (2,15)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

ItalijaSerija Csportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara