""
""

Saopštenje Partizana: Navijači, svaka čast! Policijo, hvala

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.17. | 15:18

Crno-beli o organizaciji susreta sa Olimpijakosom

Poneka petarda je pukla, uletela je i flašica vode na teren, ali to je „kap u moru“, pa je opšti zaključak u Humskoj 1 da je utakmica Partizan - Olimpijakos organizovana veoma dobro.

Zato su se crno-beli u formi zvaničnog saopštenja zahvalili akterima prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posebno naglasivši ulogu policije u sprečavanju eventualnih nereda, sve povodom saznanja da su do ulaznica za meč došli i navijači grčkog kluba, kao i pristalice Crvene zvezde, ali su im organi reda zabranili ulaz na tribine.
Partizan koristi priliku da se zahvali svim učesnicima utakmice Partizan – Olimpijakos. Navijači našeg kluba su pokazali kako se bodri tim u evropskom izazovu i iskazali visok nivo odgovornosti i privrženosti.

Izabrane vesti

Posebnu zahvalnost ističemo organima MUP-a koji su, imajući u vidu apel Partizana, pristupili delu bezbednosne organizacije ovog sportskog događaja. Misija organa MUP-a uvek je održavanje i očuvanje javne bezbednosti i svih učesnika u sportskoj priredbi. Savršeno svesni ove obaveze, pripadnici MUP-a su odgovorno omogućili da se misli i uživa samo u fudbalskoj predstavi.

Partizan ističe da i nadalje zajedničkim snagama možemo ne samo dostojno predstavljati naš klub u inostranstvu, već i pokušati da i ove godine, kao što smo na to i navikli, igramo grupnu fazu UEFA takmičenja“, stoji u saopštenju kluba iz Humske 1.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijasaopštenjeFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara