""
""

ŠAPIĆ SE ZAGREVA ZA FINALE: Neka klub gde sam naučio da plivam osvoji Evropu

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.13. | 12:59

Legendarni vaterpolista na Tviteru širi optimizam uoči večerašnjeg finala Lige šampiona između Crvene zvezde i Juga, a hvali i Partizanovu mladost

Naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić uputio je javnu podršku Crvenoj zvezdi uoči finala Lige šampiona, protiv dubrovačkog Juga. Nekašnji reprezentativac danas slavi 35. rođendan, a povodom čestitiki koje su mu stizale na Tviteru, funkcioner Demokratske stranke je na svom profilu te društvene mreže predočio šta mu je najveća želja u današnjem danu.
Hvala svima na čestitkama. Najdraži rođendanski poklon bio bi da večeras klub u kojem sam naučio da plivam osvoji Evropu“, napisao je Aleksandar Šapić.

On je u kapici Crvene zvezde igrao od 1992. do 1994, a 1993. učestvovao je u osvajanju titule državnog prvaka, poslednje pre nego što su izabranici Dejana Savića ove sezone posle dve decenije vratili pehar u svoje vlasništvo.

Izabrane vesti

Šapić je tokom bogate karijere osvojio samo jednom Ligu šampiona (2000. sa Bečejom), a pošto je na početku svog seniorskog staža godinu provero i u Partizanu (1991/1992) nije propustio priliku da uprkos porazu crno-belih od Juga prognozira kako će se klub iz Humske uskoro vratiti na staze uspeha, pošto je sedam puta bio najbolji na Starom kontinentu.
Dobio sam kritiku ovde da nisam pohvalio ekipu Partizana i prihvatam je. Vanserijska generacija mladih vaterpolista koja ubrzo osvaja Evropu“, napisao je Aleksandar Šapić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

aleksandar šapićSrbijavaterpoloVK Crvena zvezdaLiga šampiona u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara