"Čuki bodovi u Gornjem Milanovcu"
"Čuki bodovi u Gornjem Milanovcu"

Saša “biciklica“ Jovanović i rafalni Ožegović: Čuka silna u Milanovcu, plej-of na dohvat ruke (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 18:44

Metalac pretrpeo i peti uzastopni poraz

Čuki bodovi u Gornjem MilanovcuMetalac nije stigao ni da se osvrne oko sebe, Čukarički je već dva puta zatresao mrežu Nemanje Belića. I na kraju se rezultatom 3:0 opasno približio timovima sa kojima će se u poslednja dva kola boriti za mesto u plej-ofu.

Sve je bilo gotovo za deset minuta koliko je Ognjenu Ožegoviću trebalo da dva puta matira Belića i trasira gostima sa Banovog brda put ka pobedi u Gornjem Milanovcu. Ali nije Ožegović jedini zaslužan za te brze golove. Saša Jovanović, koji je sve vreme maltretirao igrače Metalca uglavnom po levom krilu, prvo je iznudio penal isprovociravši naivan faul Boška Dopuđa, da bi potom prošao pored Saše Nikodijevića i gađao Ožegovića na petercu. Odlično je reagovao mladi srpski reprezentativac i glavom loptu poslao u nebranjeni deo mreže.

Izabrane vesti

Pokušavao je Metalac u nastavku da se vrati u život, ali je Čuka objektivno kvalitetniji tim. Štaviše, mogla je pobeda Beograđana da bude i ubedljivija, pošto je u 48. minutu, posle još jednog Jovanovićevog prodora na levoj strani, Srđan Simović oborio Petra Bojića za drugi, mada prilično sumnjivi jedanaesterac, ali je Ožegović pogodio samo stativu.

U 66. minutu domaći su ipak kapitulirali i treći put na meču. Sada na desnoj strani prošao je Petar Jovanović i kao na tacni servirao Darka Zorića, kome je ostao lakši deo posla da sa peterca smesti loptu gde joj je i mesto. Zorić, nažalost, uprkos tom golu neće po dobrom pamtiti gostovanje u Gornjem Milanovcu pošto je zbog povrede, naizgled nimalo naivne, morao prevremeno u svlačionicu.

Metalac je u finišu meča mogao do utešnog gola, ali je Nikola Petrić dva puta veoma dobro intervenisao, pa je Čuka bez primljenog gola prišla plej-of zoni na samo bod zaostatka. Doduše, 28. kolo još nije završeno, a zbog borbe za plej-of posebno će biti zanimljive utakmice Mladost - Javor, Crvena zvezda - Spartak, te Voždovac - Vojvodina.

Čukarički u poslednja dva kola dočekuje Mladost i putuje na megdan Voždovcu.

SUPERLIGA, 28. kolo:

Metalac - Čukarički 0:3 (0:2)
/Ožegović 3pen, 10, Zorić 66/

Subota:

16.00: Crvena zvezda - Spartak
17.00: Radnik - Bačka
17.00: Voždovac - Vojvodina
17.00: Borac - Rad
18.00: Napredak - Novi Pazar
18.00: Mladost - Javor
18.30: Radnički Niš - Partizantabela

 (FOTO: FK Čukarički)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša JovanovićPetar JovanovićOgnjen OžegovićMetalacDarko ZorićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara