""
""

Saša Pavlović smiren pred dolazak u Arenu: Ako budemo ovako igrali, neće biti problema

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 16:33

"Igrao sam u Srbiji, u Partizanu i znam kako se stvari razvijaju tamo", rekao je iskusni krilni košarkaš

Panatinaikos poslednjih nedelja igra kao ponovo rođen, što je dovelo do toga da ima čak jedanaest uzastopnih pobeda, a poslednja u nizu ubeležena je u Malagi u četvrtak uveče. Puleni Aleksandra Đorđevića održali su Unikahi košarkaški čas, dobili značajnu injekciju samopouzdanja i sada su Zeleni ekipa od koje ponovo strepe svi. 

Izabrane vesti

Posle gostovanja u srcu Španije, Panatinaikos sledećeg petka očekuje još jedno putovanje, na noge Crvenoj zvezdi. Naravno, to su grčki novinari iskoristili kako bi nekadašnjeg asa Partizana, Sašu Pavlovića, upitali o mogućem ishodu diretkne borbe za četvrtfinale.
"Dobili smo velika pojačanja i sada stvari mnogo bolje radimo i u odbrani i u napadu. Iako ne znamo jedni druge tako dobro, čak nismo odradili ni mnogo treninga zajedno, ali brzo smo se upoznali i sada znamo kako treba da igramo. Sada moramo da gledamo sledeću utakmicu, koja neće biti nimalo laka. U Beogradu je atmosfera vruća, ali mi želimo da igramo našu igru, kao i do sada", poručio je Pavlović za grčki Novasport i nastavio:
"Igrao sam u Srbiji, u Partizanu i znam kako se stvari razvijaju tamo. Ali, ako Panatinaikos nastavi da igra kao do sada, nećemo imati nikakav problem ni u ovoj utakmici", zaključio je iskusni krilni košarkaš. 

Duel Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se u petak, 11. marta, sa početkom u 20 časova.

(FOTO: paobc.gr / V. Stolis)


tagovi

Saša PavlovićPanatinaikosEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara