""
""

KRAJ: Novi Pazar - Crvena zvezda 1:4, Anđelković stavio tačku (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | ned. 28.08.16. | 18:46

Dešavanja sa Gradskog stadiona u Novom Pazaru pratite na našem portalu

KRAJ MEČA! Novi Pazar - Crvena zvezda 1:4.

Izabrane vesti

90+11: GOOOL: Dušan Anđelković stavlja tačku na ovaj meč. Asistirao mu je Srđan Plavšić, a levi bek Crvene zvezde postiže četvrti gol za svoj tim.

90+11: Još tri minuta do kraja.

90+10: Intervencija Zečevića posle udarca Ruiza.

90+2: GOOOL: Novi Pazar je smajio. Sad je 1:3: Strelac je Anid Travančić rezantnim udarcem sa 17 metara.

90. minut: Istekao je regularni deo, ali još se ne zna koliko će se igrati. Sigurno nekih 15 minuta.

86. minut: GOOOOL. Crvena zvezda vodi 3:0. Strelac je Džon Ruiz, koji je samo podmetnuo nogu posle prodora rezerviste Slavoljuba Srnića po desnoj strani.

81.minut: Ponovo se igra u Novom Pazaru. Prekid je trajao više od 15 minuta. Situacija na tribinama se smirila.

67.minut: Prekid u Novom Pazaru. Zasuli su navijači Novog Pazara stolicama igrače Zvezde. Aribat je prekinuo meč i poslao igrače u svlačionicu. 

64.minut: Dramatične scene u Novom Pazaru. Sikimić je zakačio po glavi golmana Živkovića. Vrlo neprijatan detalj. Nije bilo namere Sikimića, ali je vrlo neoprezno zakačio po glavi Živkovića. Direktan crveni karton. Umesto Živkovića kome je zatvoreno oko u igru će Zečević.

62.minut: Odlično je tukao Donald, krajnjim naporom Živković šalje loptu u korner.

59.minut: Tražili su domaći penal posle udaraca Alivodića. Lopta je ipak Rendulića pogodila u koleno, a ne u ruku kako se učinilo.

50.minut: Odličan udarac Slavka Marića sa 25 metara. Bio je Kahriman u problemu, ali je nekako uspeo da izbaci loptu u korner.

47.minut: Prva dobra akcija Crvene zvezde u drugom poluvremenu. Sve je iskreirao Mouče, ubacio loptu na drugu stativu, ali je Donald pogodio spoljni deo mreže.

46.minut: Izmena u sastavu Crvene zvezde. Umesto strelca Orlandića u igri je Predrag Sikimić

POČELO JE DRUGO POLUVREME

POLUVREME: Zvezda grabi ka šestoj uzastopnoj pobedi u prvenstvu. Crveno - beli su bolje odigrali drugi deo prvog poluvremena, mada će o penalu za goste biti još reči. Vođstvo gostiju podebljao je Orlandić posle katastrofalne greške JoviceVasilića.

38.minut: Strašna šansa za Novi Pazar. Sve je odradio Alivodić, izneo na leđima Rendulića, uposlio Travančića, ali je njegov udarac odbranio Kahriman.

33.minut: Pre gola Orlandića Novi Pazar je imao stopostotnu šansu. Kahriman je u želji da prevari Micevskog izgubio loptu, gol je bio prazan, ali je Petković izblokirao Alivodića.

33.minut: Zvezda duplira prednost. Kakva greška Jovice Vasilića koji je poklonio loptu Orlandiću. Crnogorski napadač se stuštio ka golu i rutinski izvršio realizaciju. Njegov treći gol u ovoj sezoni.

30.minut: Posle vođstva Crvene zvezde navijači Novog Pazara zdušno bodre domaći tim. Stižu i navijači Crvene zvezde.

25.minut: Zvezda vodi, ali o ovom detalju biće mnogo reči. Posle centaršuta Petkovića, Stanojević je odneo loptu ispred Kange, a potom zakačio Gabonca po butini. Arbitar Milan Ilić je pokazao na kreč... Vrlo sumnjiva situacija. Penal je u gol pretvorio Aleksandar Luković.

18.minut: Još jedan pokušaj Kange. Ovog puta mnogo opasniji. Petković je napravio višak po desnoj strani, Ruiz je umiro loptu, a Kanga makazicama tukao preko gola. Na drugoj strani kasni Čečarić. Bilo je jako opasno pred Kahrimanom.

15.minut: Prvi kakav takav pokušaj na meču. Posle akcije Moučea i Anđelkovića sa 17 metara je pokušao Kanga, ali pored gola. Nije bilo opasnosti po Živkovića.

6.minut: Vrlo miran početak utakmice. Što bi rekli komentatori: "Početno ispitivanje snaga".

1.minut: Idelani uslovi za igru u Novom Pazaru. Gradski stadion nije pun, možda nekih 5000 gledalaca

UTAKMICA JE POČELA

Posle ispadanja iz Evrope fudbaleri Crvene zvezde odbranu titule nastavljaju u Novom Pazaru. Crveno – beli će na Gradskom stadionu juriti šesti uzastopni trijumf u domaćem prvenstvu.

Ponovo će šansu u startnoj postavi crveno – belih šansu dobiti Pablo Mouče i Džon Ruiz. Na klupi su Srnić i Plavšić, dok će napad srpskog šampiona ponovo da predvodi Petar Orlandić. Novi Pazar u očekivanoj postavi. Najveću pretnju po gol Damira Kahrimana predstavljaće Alivodić i Travančić.

Kao što se očekivalo nema u sastavu Beograđana Aleksandara Kataija, koji se praktično oprostio od Zvezde.

Prošle sezone crveno – beli su u Novom Pazaru zabeležili ubedljiv trijumf (4:0), dok je domaćin pre dve sezone – 2:1

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I NOVOG PAZARA

Na klupi Crvene zvezde sedeće Supić, Ristić, Cvetković, Račić, Srnić, Plavšić i Sikimić. Na klupi Novog Pazara sedeće Zečević, Rušević, Đoković, Brunčević, Kačar, Pajović, Lepović.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA 1:4 (0:2)
/Travančić 90+2 - Luković 24 pen, Orlandić 32, Ruiz 86, Anđelković 90+13/

Novi Pazar

Stadion: Gradski

Gledalaca: 4000

Sudija: Milan Ilić

NOVI PAZAR (4-2-3-1): Živković – Vasilić, Stanojević, Tintor, Marić – Mutavdžić (od 30. Lepović), Micevski, Dimitrijević, Travančić, Alivodić – Čečarić.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Rendulić, Luković, Anđelković – Poletanović, Donald, Kanga  (od 64. Plavšić), Mouče, Ruiz – Orlandić (od 46. Sikimić).


tagovi

SuperligaSrđan PlavšićSrbijaPetar OrlandićPablo MoučeNovi PazarEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara