"Zoran Šćepanović"
"Zoran Šćepanović"

Šćepanović nudio ostavku, superligaši odbili bez rasprave

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.02.16. | 17:16

Sastanku nisu prisustvovali predstavnici Zvezde, Čuke, Jagodine i Borca

Zoran ŠćepanovićUobičajene analize izveštaja direktora, komesara za bezbednost, zakazivanje redovne sednice Skupštine za 25. februar, ali ne i rasprava o statusu Zorana Šćepanovića, predsednika Zajednice superligaša. Prvi čovek Vojvodine je, naime, Izvršnom odboru Superlige ponudo mandat na rasplaganje, ali članovi ovog tela o ostavci nisu hteli ni da diskutuju.

Sednici su, inače, prisustvovali predstavnici 12 klubova, a odsutni su bili ljudi iz Crvene zvezde, Čukaričkog, Jagodine i Borca. Podsetimo, Šćepanović je u decembru uhapšen pod sumnjom da je od 2004. do 2008, zajedno sa još šest ljudi, za svoju firmu "Maksim & Co" pribavio protivpravnu korist u iznosu od oko 1.000.0000.000 dinara.

Izabrane vesti

U saopštenju Superlige se protokolarno navodi još i da su "svi klubovi iskazali jedinstvo u ostvarenju zajedničkih ciljeva za unapređenje fudbalskog sporta, kao i po pitanjima poreskog tretmana sportskih organizacija i stvaranja povoljnijeg ambijenta za ulaganja u fudbal. Klubovi su istakli veoma nepovoljnu finansijsku situaciju, a pojedini su izrazili zabrinutost za njihov dalji opstanak i završetak takmičarske sezone".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićZajednica superligašaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara