Segunda važnija od kupa

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.09.18. | 15:26

Numansija i Hihon bi u Primeru, a najmasovnije takmičenje u zemlji moglo bi samo da im oteža stvari

Preostalo je da se odigraju još četiri duela u okviru druge runde Kupa kralja, a među njima je i okršaj nekadašnjih prvoligaša, Numansije i Hihona. Ovi timovi sada biju bitke u Segundi, pa im je od najmasovnijeg takmičenja u Španiji verovatno najvažnije prvenstvo, jer i jedni i drugi imaju velike ambicije. San o Primeri je realan. U borbi za najjače društvo bili su i prošle sezone, međutim, nisu imali snage u završnici.

Novo prvenstvo je nešto bolje otvorio Sporting, koji ima dva boda više od Numansije posle četiri kola. Ipak, Rohiljosi su protekle sezone bili nadomak povratka u najviši rang, ali su poklekli u finalu baraža protiv Valjadolida. Treba ipak reći da su u doigravanje ušli s poslednje šeste pozicije i samim tim nisu bili među favoritima. Dosta skromno je Numansija otvorila novo prvenstvo i to sa dva remija, u gostima Kordobi i na domaćem terenu sa Kadizom. Od ove sezone Numansiju sa klupe vodi Lopez Garaj, a za sada se istakao veznjak Ojarzun sa dva gola i dve asistencije.

Izabrane vesti

Sporting je prošle sezone u ligaškom delu sezone bio uspešniji od Numansije, ali je u doigravanju ispao već na prvoj prepreci. Početak novog prvenstva nije tako loš, iako su crveno-beli izgubili jedan meč i to baš u prošlom kolu. Napravili su u Hihonu velike projene u igračkom kadru ovog leta, ali trenera Rubena Barahu, koji je tim preuzeo krajem prošle kalendarske godine, nisu menjali.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:00 4079 ŠPA K Numancia - Gijon tgg gg 2,05
Ukupna kvota2,05

KUP KRALJA - 2. RUNDA

Četvrtak
20.00: (2,05) Albasete (3,10) Lugo (3,70)
20.00: (2,50) Numansija (2,85) Hihon (3,05)
22.00: (2,65) Elče (2,80) Granada (2,90)
22.00: (1,40) Las Palmas (4,20) Mahadahonda (7,75)

*** kvote su podložne promenama

FotoShutterstock


tagovi

sportsko klađenjeNumansijaSporting HihonKup kralja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara