"Venus tokom meča sa Kamilom Đorgi"
"Venus tokom meča sa Kamilom Đorgi"

Serenu smo očekivali, ali Venus... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 13:01

Starija sestra još od 2011. godinemuku muči sa bolestima i povredama

Venus tokom meča sa Kamilom ĐorgiRealnost je da je na Australijan openu očekivano da se Serena Vilijams pojavi u osmini finala, ali mora se priznati da je mali broj teniskih ljubitelja u toj fazi takmičenja očekivao njenu stariju sestru Venus.

Naime, ona je još na Vimbldonu i Ju-Es openu 2011. imala hroničnih problema sa umorom i bolom u zglobovima, pa je na terenu nije bilo sedam meseci.
"Imam Sjorgenov sindrom", izjavila je tada legendarna teniserka.

Izabrane vesti

Od tada Venus nijednom nije uspela da se dokopa četvrte runde takmičenja na jednom od grend slemova, pa se ovo može podvesti pod ogroman uspeh. Takođe, to je dokaz da nikada nije kasno za povratak, pošto ona ima već 34 godine, što je za teniserku i više nego dovoljno za kačenje reketa o klin.
"Svaki dan dajem najviše od sebe. Tako stvari idu kod mene. Mislim da je najvažnije ne biti uplašen. Volim da osvajam titule, bilo da su male, ili velike. To je ono za šta igram. Tako da, sjajno je ući u drugu nedelju. Da li je četvrta runda moj krajnji cilj? Ne", odsečno je istakla Venus posle pobede i povratka od seta zaostatka u meču sa 33. igračicom sveta Kamilom Đorgi.

Starija sestra Vilijams se u narednom kolu sastaje sa šestim nosiocem Agnješkom Radvanskom, a ukoliko pobedi nju i slavi u četvrtfinalu, u polufinalu bi mogla da se sastane sa rođenom sestrom Serenom. E, to bi bio meč za pamćenje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Venus VilijamsSerena VilijamsItalijaAustralijan open 2015Australijan openAustralijaAgnješka Radvanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara