""
""

Sevaju varnice u Barseloni: Luis Enrike na jakom udaru kapitena rezervnog tima! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.15. | 19:19

"Neka bude on tamo visoko (na tabeli) sa svojim igračima i neka me pusti da budem u svom timu sa svojim saigračima", poručio je Alehandro Grimaldo

Da je kriza u čuvenoj fudbalskoj školi La Masiji uzela maha govori činjenica da Barselona poslednjih godina nije proizvela nijedno veliko ime, dok je ranije brusila talente i bisere, koje je kasnije lansirala do najviših visina. 

Izabrane vesti

Sada se mnogi evropski klubovi često grabe i otimaju za nedovršene, golobrade igrače, a najveću štetu trpi upravo Barselona, koja ne uspeva da na pravi način naplati uloženi trud. Ipak, čini se da je dolaskom Luisa Enrikea na kormilo katalonskog giganta klub počeo manje da obraća pažnju i na ono malo talenata koji su već zreli da naprave korak napred i uplove u seniorske vode. 

Takav je i Alehandro Grimaldo, kapiten drugog tima Barselone, koji koji je ovih dana izuzetno kivan i besan na Enrikea, koji je ispustio priliku da ga lansira u prvi tim. Naime, u trenutku kada je Đordi Alba doživeo povredu, šef struke nije se odlučio da pozove Grimalda, već je na poziciju levog beka isforsirao Žeremija Matjea i Adrijana.

„Nikada mi ništa nije rekao. Nikada nisam imao nikakav kontakt s njim, niti imam šta da kažem na njegov račun“, poručio je besni Grimaldo, koji je zatim dodao:
„Imam savršen odnos sa mojim trenerom Đerarom Lopezom. On mi pomaže u svemu, uvek je tu za mene i izvlači iz mene maksimum“.

Ipak, sledećom izjavom mladi reprezentativac Španije verovatno je sebi zatvorio vrata prvog tima, bar dok je Luis Enrike na čelu Barselone.
„Neka on bude tamo visoko (na tabeli) sa svojim igračima i neka me pusti da budem sa svojim saigračima i ekipom“, jasan je bio Grimaldo.

Mladi levi bek je prošle sezone odigrao 36 utakmica u rezervnom timu Barselone i postigao je četiri pogotka.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLuis EnrikeEvropaAlehandro Grimaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara