"Džo Alen u duelu sa Sterlingom"
"Džo Alen u duelu sa Sterlingom"

Sevilja hoće velškog Ćavija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.16. | 11:10

Liverpul traži 15.000.000 evra, biće pregovora...

Džo Alen u duelu sa Sterlingom

Sevilja razmišlja da se uključi u trku za angažovanje velškog Ćavija, veziste Liverpula Džoa Alena, koji će ovog leta verovatno promeniti sredinu. Fudbaler Zmajeva nije u planovima Jirgena Klopa, a prethodnih nedelja u Engleskoj se pisalo o interesovanju Svonsija za njegove usluge.

Izabrane vesti

Reprezentativac Velsa je pre dolaska na Enfild proveo pet godina na Liberti stadionu, a prilikom inicijalnih pregovora sa Labudovima čelnici Crvenih su saopštili da za Alena potražuju 15.000.000 evra i da nemaju nameru da spuste cenu.

Alen je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj eksplodirao, izdvojio se kao jedan od naijstaknutijih u selekciji Krisa Kolmena, što je, navodno, privuklo čelnike andaluzijskog tima, posebno novog trenera Horhea Sampaolija. Argentinac je prvobitno želeo vezistu Las Palmasa Rokea Mesu, ali mu se Alen, nakon poslednjih izdanja učinio kao odlična opcija. 

Velšanin sam želi sledeće sezone da igra standardno, a jasno je da će to teško moći da učini u dresu Liverpula jer pored toga što ga Klop ne simpatiše preterano, ima i problem što je Liverpul blizu kupovine Poljaka Pjotra Zjelinskog iz Udinezea. Kako če i srpski reprezentativac Marko Grujić od leta postati novo lice na Enfildu, za Alena, po svoj prilici nema više mesta, pa je rastanak neminovan.

Pored Svonsija i Sevilje, za Džoa Alena traži i škotski šampiona Seltik, na čijoj klupi se od ovog leta nalazi Brendan Rodžers, čovek koji ga je svojevremeno trenirao u Svonsiju i Liverpulu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaLiverpulletnji prelazni rok 2016Horhe SampaoliEngleskaDžo Alen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara