"Vreme za rastanak: Unai Emeri"
"Vreme za rastanak: Unai Emeri"

Sevilja na Ostrvu našla zamenu za Emerija

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.06.16. | 16:00

Klub iz Andaluzije želi na klupi Kikea Sančesa Floresa

Vreme za rastanak: Unai Emeri

Sve češće se u Španiji šuška o odlasku Unija Emerija iz Sevilje. Specijalista za Ligu Evrope izgradio je sebi solidnu reputaciju, a pojedini klubovi, među kojima je i Everton, navodno razmišljaju o angažovanju španskog stručnjaka. 

Izabrane vesti

Ni klub iz Andaluzije ne sedi skrštenih ruku. Menadžment Sevilje je, posle konsultacija sa sportskim direktorom, spremio alternativu, a poverenje će dobiti iskusni stručnjak Kike Sančes Flores, koji je do skoro sedeo na klupi Votforda.

Iako se u Engleskoj pojavila informacija da bi Sautempton rado ponudio posao Floresu posle odluke Ronalda Kumana da napusti Sent Meris stadion, izgleda da je želja španskog trenera da se vrati u Primeru ipak jača.

Sevilji se ne žuri da raskine saradnju sa Emerijem, posebno jer je 1. juna klauzula o slobodi sadašnjeg trenera sa 4.000.000 evra spala na 2.000.000, ali je brine što Flores pregovara i sa Espanjolom, pa bi u slučaju oklevanja mogla da ostane bez njega. 

Marka, međutim, piše da Flores, nekadašnji trener Hetafea, Valensije i Atletiko Madrida, želi da vodi tim koji igra u Ligi šampiona, a to je upravo Sevilja, pa je spreman da sačeka da Emeri ode iz Andaluzije i oslobodi mu mesto.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Unai EmeriŠpanijaSeviljaPrimerameđunarodni fudbalKike Sančes FloresEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara