"Krunić i Gogić na konferenciji za novinare"
"Krunić i Gogić na konferenciji za novinare"

Simo Krunić: Svi u Jagodini živimo za finale Kupa

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.13. | 19:36

Besplatan ulaz na stadion pod Đurđevim brodm za revanš polufinala Kupa Srbije sa Javorom

 

Krunić i Gogić na konferenciji za novinarePrednost je na strani gostiju, ali u Jagodini veruju da će uspeti da nadoknade gol zaostatka iz prvog susreta sa Javorom i pred, kako se nadaju, punim Gradskim stadionom (sreda, 20 sati) izbore svoje mesto u finalu Kupa Srbije.
"Istorijska utakmica za igrače, klub i grad, za građane Jagodine i bliže okoline. U našem gradu se igra polufinale, srećni smo i ponosimo se tom činjenicom, imamo prilku da izborimo finale kupa na našem stadionu", ističe Simo Krunić, šef stručnog štaba Ćurana.

Izabrane vesti

Prvenstvene pobede protiv tima iz Ivanjice ulivaju mu optimizam, iako Javor kreće sa početnom prednošću.
"Javor ima dobru, čvrstu i iskusnu ekipu. Izgubili smo tu prvu utakmicu u polufinalu Kupa u Ivanjici, ali smo pobedili obe u prvenstvu rezultatom 1:0 i zato verujem da smo mi u prednosti jer igramo na našem terenu. Više puta sam rekao da mi moramo da pobedimo i to pričam sve vreme da bih na taj način motivisao igrače, za koje ne sumnjam da će dati sve od sebe, jer mi o ovoj utakmici razmišljamo i pričamo od samog  žreba pa do danas. Svi igrači, i oni koji će igrati i oni koji neće, žive za ovu utakmicu, imamo pravu atmosferu i da vam kažem da svi zajedno jedva čekamo početak utakmice i da dođemo do željenog rezultata koji nas vodi u finale kupa", dodao je Krunić.

Vezista Goran Gogić kaže da je revanš sa Javorom i uzrok poslednjih padova u igri Jagodine, jer su svu igrači podsvesno razmišljali baš o polufinalu Kupa.
"Cele pripreme i sve odigrane utakmice do sad su nam poslužile za pripremu ove najveće utakmice u istoriji kluba. Očekuje nas teška i naporna utakmica jer su oni jedna iskusna ekipa i dobro organizovan tim, imaju i prednost iz te prve utakmice što im ne garantuje finale. Mi igramo kući, nadam se lepom ambijentu, da će stadion biti ispunjen dosta dobro, i da se pred našim navijačima plasiramo u finale Kupa".

Inače, ulaz na tribine stadiona pod Đurđevim brdom biće besplatan za sve ljubitelje fudbala.

(FOTO: fkjagodina.org.rs)

 


tagovi

Goran GogićJagodinaKup SrbijeSimo KrunićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara