""
""

Simonović pred Metalac: Znamo da mogu da budu neugodan protivnik

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 14:11

Crveno-beli žele i drugu pobedu u Superligi

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da je Metalac veoma neugodan protivnik i da njegov tim mora da pristupi meču na pravi način da bi zabeležio novu pobedu u Superligi.
"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala svoj kvalitet i u ABA ligi i koja ako ne pristupimo utakmici na pravi način, može da bude vrlo neugodan protivnik. Doživeli su poraz na startu takmičenja u grupi od ekipe FMP-a, a znamo da su u ligu ušli sa ambicijom da se domognu polufinala Superlige", rekao je Simonović za klupski sajt.

Izabrane vesti

On je naglasio da će valjevska ekipa imati veliki motiv za pobedu nakon smene trenera i pozvao navijače da u što većem broju ispune dvoranu.
"Svakako da će imati i neku vrstu reakcije nakon promene trenera. Sigurno da ćemo u ovaj meč ući maksimalno, a ujedno pozivam i naše navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku u ovoj utakmici", zaključio je Simonović.

Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Metalca na programu je sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Metalac ValjevoMarko SimonovićKošarkaška SuperligaJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara