Slađana na dodeli glavne nagrade
Slađana na dodeli glavne nagrade

Slađa s Lucky Super 6 brojkama ume... Njoj nagrade odoše dve

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.20. | 15:36

Trsteničanka drži da je do pobede u takmičenju došla i zbog taličnog Samsunga koji je preživeo neverovatan pad sa četvrtog sprata stambene zgrade, a ostao Mozzartbet.com operativan…

Slađana Tripković iz Trstenika definitivno zna sa Lucky Super 6 ciframa! Ljudi, dokazano je, overeno na MOZZART tabeli plasmana trodnevnog takmičarskog izazova koje je počelo 24. jula. Sve to zapravo znači da njoj idu dve nagrade, kao što smo i obećali… Samsung Galaxy S20 Ultra i Smart Galaxy Watch u njenim su rukama, a ona, eto još uvek u trenutku dodele steže svoju staru spravu istog proizvođača. Pitamo je zašto?

Stari telefon, taličan za ovu pobedu ispao mi je sa četvrtog sprata stambene zgrade. Preživeo je to, a na njemu sam osvojila i prvu premiju u MOZZART takmičenju”!

Izabrane vesti

Da li je taj telefon nakon susreta sa tlom bez servisa ostao Mozzartbet.com operativan?

“Apsolutno, bez greške, ali sa vizuelno vidljivim oštećenjima koja su neminovna. Znači, moglo je da se igra, što ga je eto do ovog srećnog Lucky Super 6 momenta održalo u mom posedu”.

Dakle u tom, Samsung Galaxy grmu leži Lucky Super 6 zec?

“Možda, ja duboko verujem da je i telefon zaslužan za deo sreće. Uostalom, ja stalno igram onlajn MOZZART igre s brojevima, tako da će mi nova sprava biti od koristi. Nekako sam imala utisak da me je poslednjeg dana igre izvukla sa pozicije drugoplasirane, do mesta najbolje”.

Znači pratili ste dešavanja, pa sigurno znate da ste na kraju imali 79.500 bodova, dok je drugoplasirani takmičar Dušan u trenutku preseka imao 53.400 poena! Kako to komentarišete?

Jednostavno, hteli su me moji srećni brojevi tog dana. Naglašavam poslednji dan, odnosno treća deonica takmičenja donela mi je ključnu prednost, a igra kao igra…Uvek ja igram na neke svoje kombinacije brojeva”, kaže vesela Slađana Tripković.

Šta još ima da nam poruči, kako sama kaže Lucky Super 6 specijalista.

“Igrajte onlajn, kao ja. Mislim da je u ovom pandemijskom periodu to najkvalitetniji mogući vid zabave. Kao što vidite nisam odustala. Bila sam i na odmoru u Ovčar Banji, vratila se niz Moravu do Trstenika, a nastavila da igram. To znači da gde god da se nalazite, vi ste u MOZZART svetu igre. Realno, da nisam igrala, ne bih ni pobedila, niti bi imala ovaj sjajni telefon i pametni satić”, rekla nam je Slađa, pa umesto zaključka poručila:”MOZZART postavlja izazove, a vi na njih odgovarate. Probajte da igrate bez opterećenja kao ja, možda vam se posreći”!


tagovi

MozzartbrojeviTrstenik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara