"Euforija Slaviše Stojanovića"
"Euforija Slaviše Stojanovića"

Slaviša Stojanović: Nisam mogao da kontrolišem emocije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.11.13. | 19:57

"Želeo sam na trenutak da se osamim i da popričam na brzinu sam sa sobom", pojašnjava trener Zvezde trk posle pobede u 145. večitom derbiju

Euforija Slaviše StojanovićaTolika emocija teško je rečima opisati. Sprint Slaviše Stojanovića ka svlačionicama, iako svakako ne spada među najprofesionalniji potez posle pobede, najbolji je dokaz koliki je kamen pao sa srca treneru Crvene zvezde posle pobede u 145. večitom derbiju.
"Jednostavno nisam mogao da kontrolišem emocije. Želeo sam na trenutak da se osamim, i da popričam na brzinu sam sa sobom. Bila je velika tenzija na terenu i na tribinama, i zbog toga sam otrčao u tunel", kaže Stojanović i tvrdi da njegov trk nikako nije odraz nepoštovanja protivnika.
"Nema govora o tome da nisam želeo da se pozdravim sa trenerom iz rivalske ekipe. Poštujem svakog kolegu i ne postoji nijedan sa kojim se nisam pozdravio i razmenio viđenje posle utakmice. Ne postoji zaista, ni najmanji problem u tom smislu, sačekao sam Rašovića, kasnije smo razgovarali i na putu do Medija centra gde se održava konferencja. Nisam to uradio na velikoj sceni, pred kamerama, ali jesam odmah po završetku meča".

Izabrane vesti

Međutim, da se vratimo na teren na kojem nije bilo Bog zna šta za videti. Ipak, navijače Zvezde sigurno je obradovala sigurna igra u odbrani.
"Napravili smo dobar blok. Ispred uže odbrane postavili smo nekoliko "filtera" kroz koje nije bilo lako proći, tako da su štoperi bili rasterećeniji. Takođe, nisu mnogo komplikovali, bili su organizovani, disciplinovani i agresivni".

Posebne pohvale zaslužio je zadnji vezni Goran Gogić.
"Odradio je veliki deo posla na sredini terena. On je momak koji malo priča, a puno radi, i to veoma kvalitetno i predano, i veoma sam srećan zbog njegovog učinka u derbiju", zaključio je Stojanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaGoran GogićSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara