"Ašćerić protiv Partizana"
"Ašćerić protiv Partizana"

Slika i prilika srpskog fudbala: Najbolji strelac Radničkog sa Čaira na Karađorđe, obeštećenje tričavih 30.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.16. | 09:10

Nikola Ašćerić pojačanje za sam špic Voše

Ašćerić protiv PartizanaNasleđeni dugovi od oko 42.000 evra, zabrana registracije novih igrača. Radnički iz Niša nije u zavidnoj poziciji uprkos dobrim jesenjim partijama. Finansije pritiskaju klub, pa se na Čairu raduju svakom dinaru. A to nikad nije dobra pozicija pred prelazni rok. Nišlije će tako ovog januara ostati bez svog najboljeg strelca Nikole Ašćerića, koji će, kako kaže predsednik Radničkog Radan Ilić u intervjuu za Sportski žurnal, poslednjeg dana prelaznog roka potpisati za novosadsku Vojvodinu.
"Obavio sam juče u Beogradu razgovore sa Zoranom Šćepanovićem, predsednikom Vojvodine. Poslednjed dana pelaznog roka trebalo bi da bude realizovan transfer našeg napadača Nikole Ašćerića na Karađorđe. Dogovoreno je obeštećenje od 30.000 evra", rekao je Ilić za Žurnal.

I nema tu ničeg spornog. Samo nekako tužno zvuči da u vremenu u kome se u fudbalu troše milioni, najbolji strelac tima iz vrha superligaške tabele - četiri gola 193 centimetara visokog napadača u prvenstvu i jedan u kupu - prelazi u konkurentan sastav za tako skromno obeštećenje. Taj je novac, nema sumnje, Radničkom neophodan, ali dugoročno gledano - neće ga spasiti.

Izabrane vesti


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnički NišRadan IlićNikola Ašćerić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara