""
""

Slovaci besni: Evidentno je da žele Engleze na Mundijalu, Mažić zna kako se to radi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 11:46

"Mislim da je sudija čekao dok Škrtel nije napravio faul. Stvarno nismo imali sreće", rekao je Jan Đurica

Slovaci su besni zbog načina na koji su poraženi od Engleske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji (0:1). Selekcija Jana Kozaka, koja je od 57. minuta igrala sa igračem manje na terenu, primila je pogodak u petom minutu nadoknade i tako ostala i bez jednog boda.

Izabrane vesti

Ipak, defanzivac Slovačke Jan Đurica oslovio je najboljeg srpskog sudiju Milorada Mažića kao glavnog krivca za poraz njegovog nacionalnog tima. On je poručio da je jasno da nadležne institucije žele Englesku na Mundijalu i da Mažić zna kako se radi "taj posao".
"Postoji samo jedno mesto na Svetskom prvenstvu. Zašto bi Slovačka bila tamo, kad imamo Engleze u grupi. Naravno, tamo će uvek radije otići jači tim. Verovatno je sudija znao tačno kako se to radi, a postalo je jasno posle prestrokog crvenog kartona. Mislim da je sudija čekao dok Škrtel nije napravio faul. Zaista nismo imali sreće", rekao je Đurica.

Ipak, kada se pogleda snimak, čini se da srpski arbitar nije doneo pogrešnu odluku time što je pokazao drugu javnu opomenu štoperu Fenerbahčea.
"Englezi su imali igrča više, logično, počeli su da guraju lotpu gore i stvaraju pritisak. Ali oni nisu imali sjajne šanse, tako da žalimo zbog svega. Da su stvorili neku veliku akciji i postigli lep gol, rekli bismo u redu, ali ne i kada je u pitanju pogodak u nadoknadi vremena", rekao je Đurica.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalMilorad MažićMartin ŠkrtelJan Đurica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara