""
""

SMENA NA KLUPI ZVEZDE?! Radonjić sve bliži Kališu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.13. | 18:34

Posle šokantnog poraza od Mege u Kruševcu čelnici crveno-belih verovatno će smeniti trenera Vladu Vukoičića, a prvi kandidat za novog stratega je trener Budućnosti

 

Slaba forma košarkaša Crvene zvezde u poslednje vreme po svemu sudeći rezultiraće rastankom sa dosadašnjim šefom struke Vladom Vukoičićem.

Izabrane vesti

Kako saznaje MOZZART Sport vodeći ljudi kluba sa Malog Kalemegdana već pregovaraju sa trenerom Budućnosti Dejanom Radonjićem, koji je sa veoma mladom ekipom iz Podgorice osvojio peto mestu u ABA ligi i obezbedio plasman u Evrokup.

Mladi stručnjak i bivši selektor Crne Gore bio je kandidat za Zvezdinu klupu još nakon odlaska Svetislava Pešića iz kluba prošlog leta, ali su crveno-beli poverenje dali Milivoju Laziću, koji je smenjen nakon očajnog starta sezone.

Dolaskom Vukoičića krenuo je veliki uspon crveno-belih koji je krunisan osvajanjem nacionalnog kupa i drugim mestom u regionalnom takmičenju, ali je od starta Superlige forma ekipe u strmoglavom padu.

Videćemo da li će do smene na kormilu Zvezde doći već u ponedeljak, po poslednjim informacijama Dejan Radonjić je iz sata u sat sve bliži Malom Kalemegdanu. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan RadonjićJadranska ligaSrbijaVlada Vukoičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara