"Danil Kvjat je miljenik ruske nacije"
"Danil Kvjat je miljenik ruske nacije"

Smeši li se to Kvjatu trasfer u Vilijams?

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.16. | 15:54

„Još uvek je rano da pričam o bilo čemu. Uvek je dobro napraviti dobre rezultate, pa onda sa jakim adutima sesti za pregovarački sto i napraviti dobar posao“, kaže Kvjat i ostavlja otvorene karte za svoj trasfer

Danil Kvjat je miljenik ruske nacijeMogućnost da izgnanik iz Red Bula, sadašnjnji vozač Toro Rosa Danil Kvjat pređe u Vilijams sve više je prisutna u javnosti. Za sada nema zvanične potvrde ovog transfera, a očigledno je da bi Kvjat mogao već na kraju ove sezone da napusti boks Toro Rosa.

Kvjat se javno obratio medijma i izneo svoje nezadovoljstvo zbog odluke Red Bula, koja je po njemu ishitrena. On smatra da njegova vožnja nije razlog koji je sam po sebi izazvao više udesa zbog kojih je degradiran u sestrinsku ekipu.

Izabrane vesti

Na temu Kvjatovog bitisanja u Toro Rosu progovorio je i Igor Ermilin, član ruske automobilističke federacije.
„Svaki dan u Formuli 1 srećemo neke nove čudnovate priče. Eto, ako insistirate na nečemu onda ću vam reći da se nekoliko timova raspitivalo za Kvjatove usluge, a među njima je bio i Vilijams“, Rekao je Igor Ermilin, član ruske automobilističke federacije.

„Još uvek je rano da pričam o bilo čemu. Uvek je dobro napraviti dobre rezultate, pa onda sa jakim adutima sesti za pregovarački sto i napraviti dobar posao. Kada budem imao nešto novo da kažem tada ću to i učiniti“, kaže Danil Kvjat.

Sigurno je da će Kvjatov transfer uslediti, odnosno da ruski vozač aktivno razmišlja o preseljenju iz boksa u koji je po naredbi prekomandovan. On bi dobrim vožnjama u Toro Rosu mogao da stekne po neki poen i tako se iskupi za pad rejtinga koji ga je snašao na početku sezone. Ruski automobilista zato svakako ima pravo kada kaže da će ga sačekati bolja pregovaračka pozicija sa boljim rezultatima.

 (Foto:Action Images)


tagovi

Toro RosoRed BulFormula 1Danil Kvjat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara