"Povratnik: Luk Šo"
"Povratnik: Luk Šo"

Šo na terenu posle šest meseci

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.04.16. | 18:51

Defanzivac Mančester Junajteda odradio prvi trening posle horor povrede

Povratnik: Luk Šo

Jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera Luk Šo vratio se danas treninzima posle višemesečne pauze zbog dvostrukog preloma noge. Defanzivac Mančester Junajteda nije se pojavljivao na terenu još od 15. septembra prošle godine, kada je doživeo strašnu povredu na utakmici Lige šampiona protiv PSV-a u Ajndhovenu, kada ga je faulirao Hektor Moreno

Izabrane vesti

Danas je načinio prvi konkretan korak ka povratku u tim jer je započeo sa laganim treninzima u Junajtedovom kampu u Karingtonu, što je javnosti otkrio Huan Mata koji je na Instagram postavio njihovu zajedničku fotografiju.

Ipak, nade Luka Šoa da će zaigrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj teško da će se ostvariti jer je menadžer Luj van Gal poručio da će teško zaigrati za Junajted do kraja sezone.
“Do sada je radio u teretani, na traci, u bazenu, ali danas se prvi put našao na terenu, pa mogu da kažem da je ovo veliki dan za Luka Šoa. Ali, teško da će brzo ući u formu i da će se oporaviti do finala FA kupa”, istakao je Holanđanin.

Upravo je finale kupa bila je granica koju je probao da dostigne Šo, nakon što selektor Roj Hodžson nije u medijskim istupima odbacivao mogućnost da ga pozove u tim za Evropsko prvenstvo ako se oporavi, ali će, posle izjave Van Gala to biti teško izvodljivo.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Premijer ligaLuk ŠoEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara