""
""

Šok u Brazilu: Nejmar više neće da bude kapiten?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.16. | 08:56

"Imam poruku za novog selektora: Od ovog trenutka možeš da tražiš novog kapitena"

Brazil slavi! Konačno, po prvi put u istoriji modernog olimpizma, najfudbalskija nacija uspela je da se okiti zlatom na Olimpijskim igrama! Do velikog uspeha na popularnoj Marakani u velikom finalu protiv Nemačke, domaćine je predvodio bez dileme trenutno najpopularniji fudbaler u toj zemlji - Nejmar

As Barselone postigao je sjajan gol iz slobodnog udarca za vođstvo Brazilaca, a onda je u penal-seriji postigao odlučujući pogodak i bacio čitavu naciju u trans. 

Izabrane vesti

Imali su Romarija, Ronalda, Rivalda, Ronaldinja...
Ali im je tek Nejmar doneo istorijsko zlato! (VIDEO)

I onda, samo nekoliko minuta po okončanju istorijske utakmice, ponovo šok za Brazilce...
"Imam poruku za novog selektora Titea: Od ovog trenutka možeš da tražiš novog kapitena! Ja to više nisam. Bila mi je velika čast", izjavio je 24-godišnji Nejmar ne želeći da posebno obrazlaže svoju odluku, ali nagađa se da se za ovakav potez odlučio zbog silnih kritika koje su mu poslednjih meseci upućivali tamošnji mediji.

Nejmar je, da podsetimo, kapiten postao posle sloma Brazila na Svetskom kupu u domovini, kada je na čelo reprezentacije došao Karlos Dunga.
"Mislim da je ovo plemenit gest Nejmara. Ostavio je prostora Titeu da sam odlučuje o jednoj tako važnoj stvari", nadovezao se selektor olimpijskog tima Brazila Rožerio Mikale

(foto: Action Images)


tagovi

Titerožerio mikaleRio 2016reprezentativni fudbalOlimpijske Igre 2016Nejmarmeđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara