"Čovek odluke: Valentin Popov"
"Čovek odluke: Valentin Popov"

Spartak nepristojan gost: Gladijator Popov pokorio Mordoviju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.15. | 15:15

Moskovljani stigli do minimalnog tijumfa u Sarijansku golom Bugarina na samom početku meča

Čovek odluke: Valentin Popov

Moskovski Spartak je prekinuo niz od dve utakmcie bez trijumfa i to na gostovanju u Sarijansku protiv Mordovije, gde je slavio sa minimalnih 1:0. 

Izabrane vesti

Pogodak odluke pao je već u četvrtom minutu i to posle akcije koju su kreirali Brazilac i Jermen, a pogodio Bugarin. Rumulo je započeo napad, dodao loptu do Movsisjana, a ovaj odlično asistirao u prazan prostor Ivelinu Popovu. Bugarski napadač je pobegao defanzivcima Mordovije i rutinski rešio situaciju jedan na jedan sa golmanom Čebanuom.

Domaćin je uzvratio u 17. minutu preko Muhametšina koji je bio neprecizan, a u 29. je golman Rebrov maestralno zaustavio odličan udarac golavom istog fudbalera. Samo dva minuta kasnije uzbuđenje na drugoj strani, Kombarov je dobro šutirao sa distance, ali je Moldavac na golu Mordovije sačuvao mrežu.

U nastavku, viđena je znatno slabija utakmica. Domaćin je izvršio sve tri izmene, ali to nije donelo promenu rezultata. Najbolju šansu u drugom delu imao je Spartak u 72. minutu kada je Holanđanin Kvinsi Proms izašao sam pred golmana Čebanua, ali je šutirao pravo u njega.

Na kraju spomenimo i da u timu Mordovije nije nastupio srpski internacionalac Milan Perendija, koji je ceo meč ispratio sa klupe za rezerve. Ovim trijumfom moskovski tim se približio vodećem CSKA na šest bodova (s utakmicom više), dok je Mordovija ostala na začelju sa bodom više od Ufe i Anžija. 

PREMIJER LIGA – 11. KOLO

Petak

Ural – Krila Sovjetov 1:1 (1:1)
/Lungu 26 – Calagov 44/

Subota

Mordovija – Spartak 0:1 (0:1)
/Popov 4/

16.00 Zenit – Rostov
18.30 Kuban – Anži

Nedelja

12.30 Dinamo – CSKA
15.00 Terek – Rubin
15.00 Ufa – Krasnodar
18.00 Lokomotiva – Amkar

FOTO: Printskrin You Tube


tagovi

Valentin PopovSpartak MoskvaRomuloPremijer ligamordovijaJura Movsisjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara