"Nenad Milijaš"
"Nenad Milijaš"

Sport: Milijaš odbio Ruse, želi titulu sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.13. | 09:31

Kapiten crveno-belih neće u Sibir, pa je Tom ostao kratkih rukava. Kao prethodno i Ural, Nefči, Kinezi...

Nenad MilijašNije tajna da deo zvezdaške javnosti, pa i uprave crveno-belih želi da vidi leđa Nenadu Milijašu. Ali, kapiten Crvene zvezde ne želi da drugi mandat u Ljutice Bogdana okonča bez titule za pojasom. Zbog toga je, piše dnevni list Sport, odbio ponudu Toma da karijeru nastavi u ruskoj Premijer ligi.

Pre svega jer je čvrst u stavu da sezonu odradi na "Marakani", ali delom sigurno i zato što je Tom sezonu otvorio sa pet poraza na isto toliko utakmica, iako nema sumnje da bi Milijaš u Sibiru zarađivao daleko više nego u Beogradu.

Izabrane vesti

Uostalom, i neke prethodne ponude bile su profitabilne, ali su odrečan odgovor od Milijaša dobijali redom klubovi iz Kine, pa azerbejdžanski Nefči, te ruski Ural, koji se, kao i Tom Tomsk ove sezone vratio u rusku elitu.

Sport dalje navodi da je uprava crveno-belih presekla i odlučila da igru Zvezde u narednoj sezoni pletu Milijaš i Miloš Ninković te da su sve manje šanse da se neko proda do kraja prelaznog roka. Osim ako u Ljutice Bogdana ne stigne neka "nepristojna ponuda".

Sa druge strane, Zvezda tek treba da dovede poslednja pojačanja, akcenat je na desnom beku, a prvi pik 22-godišnji Jovica Vasilić iz Slobode. Bilo, kako, za poslednja dva pojačanja, desnog beka i zadnjeg veznog, Zvezda neće utrošiti više od 350.000 evra kako ne bi probila granicu od milion za prelazni rok.

Miguel Arauho je već plaćen 200.000, a Ifeani Onjilo 450.000... Iako na rate.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNenad MilijašSrbijaSuperligaTom Tomsk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara