"Adamović i Lukić"
"Adamović i Lukić"

Srbi dele golgeterske lekcije po Belorusiji: Ovako samo Mesi trese mreže... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.07.15. | 17:20

Efektni pogoci Nenada Adamovića i Nikole Lukića

Adamović i LukićSavršen vikend za Srbe u Belorusiji. Svi internacionalci iz naše države radovali su se pobedama u 13. kolu tamošnje Premijer lige, a najviše razloga za zadovoljstvo imaju Nenad Adamović i Nikola Lukić koji su trijumfe svojih ekipa ukrasili efektinim golovima.

Adamović je napravio pravu majstoriju u 26. minutu utakmice Dinamo Minsk - Gomelj (1:0). U stilu slalomaša prošao je četvoricu odbrambenih fudbalera gostujućeg tima i efektno matirao golmana za četvrtu vezanu pobedu ekipe na čijoj klupi sedi nekadašnjišef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović. I za održavanje koraka sa liderom BATE Borisovim, koji ima pet bodova više.
Ovakve golove samo Mesi postiže, a meni je to sad uspelo. Postigao sam dosta atraktivnih golova tokom karijere, ovo je definitivno jedan od najlepših“, prokomentarisao je bivši đak omaldinske škole Partizana, koji nikad nije dobio šansu u crno-belom dresu, a pre odlaska u Belorusiju igrao je za Teleoptik, Hajduk iz Kule i Metalac iz Gornjeg Milanovca, a ovo mu je bio već peti gol u poslednjih šest prvenstvenih susreta.

Izabrane vesti

Jednako atraktivan bio je i pogodak Nikole Lukića, veziste Minska, na gostovanju Vitebsku. Bivši vezista niškog Radničkog i Metalca iz Gornjeg Milanovca ulepšao je trijumf svoje ekipe (4:0) pogotkom iz slobodnog udarca sa 20 metara u 88. minutu. Bio je to prvi Lukićev meč posle tri meseca pauze zbog operacije ključne kosti i ovakav povratak na teren (ušao u 77. minutu) sigurno će mu značiti na planu samopouzdanja.

Gol Nikole Lukića je na 04.15.

Za kraj vredi istaći da je lider šampionata BATE Borisov slavio na gostovanju pretposlednjem Slutsku (1:0), bivši štoper Mladosti iz Lučana Nemanja Mladenović proveo je na terenu 90 minuta, dok bivši bek Crvene zvezde Filip Mladenović nije ulazio u igru.


tagovi

Nikola LukićNenad Adamovićmeđunarodni fudbalFK MinskEvropaDinamo MinskBelorusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara