"Milosavljević i Mitrović"
"Milosavljević i Mitrović"

Srbi na privremenom radu po Evropi: Milosavljević u Larisi, Mitrović od Lige šampiona do Kerkire

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.17. | 20:47

Daleko od fokusa javnosti...

Milosavljević i MitrovićNisu baš transferi zbog kojih će javnost sate trošiti raspravljajući o njihovim uticajima, ali za Radomira Milosavljevića, Nikolu Mitrovića i njihove porodice jedu trenuci koji menjaju život. Milosavljević, bivši igrač Mladosti, karijeru će nastaviti u Larisi, dok bi Mitrović vrlo lako mogao sa njim put Grčke, ali u Kerkiru.

Grčki mediji javljaju da su pregovori sa vezistom Napretka u toku i podsećaju da je 30-godišnji Mitrović  na vrhuncu karijere sa Makabijem iz Tel Aviva igrao i Ligu šampiona te da bi kao takav mogao da pomogne Kerkiri da opstane u prvoj ligi. Trenutno su pretposlednji na tabeli, a nemaju baš para da se razbacuju u prelaznom roku, pa je Mitrović idealno rešenje jer je - kažu Grci - raskinuo ugovor sa Napretkom te bi stigao kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Što se tiče Milosavljevića, on je već parafirao ugovor s Larisom, koju je pre samo nekoliko dana pojačao i Zemunov Nemanja Mladenović. Milosavljević je stigao iz Švajcarske, pošto je posle osam godina u Lučanima letos potpisao za Luganu, ali su ga tamo seljakali sa pozicije na poziciju, pa se baš i nije naigrao.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Napredak KruševacNikola MitrovićRadomir MilosavljevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara