Srbin gasi požar u Vereji

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.08.18. | 15:32

Nebojša Lekić seo na klupu poslednjeplasiranog tima u Bugarskoj

Vereja je jedina ekipa u Bugarskoj bez pobede na kontu, a ceh zbog očajnih izdanja platio je (logično) - trener. Užarenu fotelju nasledio je srpski stručnjak Nebojša Lekić, čiji će prioritet biti vraćanje samopouzdanja igračima, koji, osim što su samo jednom remizirali i tri puta izgubili, nisu postigli gol! 

Dobra vest za Lekića pred poslednji meč petog kola jeste povratak desnog beka Zdravka Ilijeva, međutim, zbog isključenja u prethodnoj rundi susret sa Bistricom (19.30) propustiće štoper Ivo Ivanov.

Izabrane vesti

Sa druge strane, u Bistrici uživaju u odličnom početku kampanje. Dva poraza i dve pobede jesu dobra zaliha uoči gostovanja u Staroj Zagori, budući da su neuspesi bili i očekivani, s obzirom da su zabeleženi protiv glavnih kandidata za titulu, Ludogoreca i CSKA iz Sofije.

Bistrica je promenila fizionomiju tima tokom leta, stigla je nekolicina talentovanih fudbalera iz Bugarske, željnih dokazivanja, a tvorac korenitih promena je novi trener Rosen Kirilov, dojučerašnji pomoćnik Kostadinu Angelovu, koji je sada sportski direktor kluba.

Prošle sezone Vereja i Bistrica susreli su se prvi put. Vereja je protutnjala Sofijom (0:3), dok je drugi meč okončan bez pobednika (1:1). Ipak, kadrovska situacija u oba tabora je drastično promenjena, pa bi zbog boljeg momentuma vredelo probati sa dvojkom, koja u MOZZART kladionicama vredi više nego trostruko.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:30 1207 BUG 1 Vereya - Vitosha B. ki 2 3,05
Ukupna kvota3,05

BUGARSKA 1 - 5. KOLO
Petak

Černo More - Beroe 0:0
Slavija Sofija - Dunav Ruse 2:0 (0:0)

Subota
Botev Plovdiv - Lokomotiva Plovdiv 0:1 (0:0)
Botev Vraca - Etar 2:0 (1:0)

Nedelja
Levski Sofija - Septemvri Sofija 2:0 (2:0)
Ludogorec - CSKA Sofija 1:0 (1:0)

Ponedeljak
19.30: (2,55) Vereja (3,10) Bistrica (2,75)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

VerejaBistricasportsko klađenjeBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara