Srpska kolonija i rizik koji bi mogao da se isplati

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.07.18. | 10:35

Probajte i sa vatrometom na okršaju Rejkjavika i Valura

Islandski fudbal je ovih dana u centru pažnje svih kladilaca jer nema liga petica, a i pauza je na Svetskom prvenstvu, pa je malo teže pronaći dobru kvotu. Zato smo mi tu za vas.

U premijernom meču 12. runde prve lige snage odmeravaju KA Akurejri i Fjolnir (20.30). Na klupi domaćih sedi Srbin Srđan Tufegdžić, a tu su i naši internacionalci Aleksandar Trninić (zadnji vezni, igrao za Rad, Radnički Niš, Vardar, Debrecin, Čukarički) i Milan Joksimović (levi bek, branio boje Gorodeje, Slobode, Metalca, Spartaka, Inđije). Akurejri nije favorit, nalazi se u opasnoj zoni i ima tri boda manje od rivala, ali Tufegdžićevi izabranici su veoma solidni kod kuće, a Fjolnir se tradicionalno loše provodi na njihovom stadionu. Akurejri je dobio četiri od poslednjih šest duela kod kuće protiv Fjolnira, a poražen je samo jednom. Dakle, keca i te kako vredi probati. Kvota je odlična, preko 2,00.

Izabrane vesti

Ako volite brojke, derbi KR Rejkjavik - Valur pravi je izbor za vas. Ovde su goleade redovne. Često je zaokruživan tip 3+ kada je Rejkjavik bio domaćin. Niz od čak pet uzastopnih "overa" prekinut u poslednjem međusobnom susretu prošle sezone, ali to možemo da posmatramo kao izuzetak koji potvrđuje pravilo. Statistički gledano opcija 3+ čak i nema čvrstu pozadinu, no svakako se predložena kvota "mora" iskoristiti.

O čemu se radi?

Reč je o tome da je prisutan sasvim suprotan trend kod obe ekipe - Valur je izraziti "overaš" kod kuće (prosek 3.5 pogodaka), dok je Rejkjavik mnogo efikasniji na strani za razliku od svog terena gde su padaju ispod dva i po gola u proseku.

Rejkjavik i Valur su dva najuspešnija islandska kluba, domaćin ima najviše titula. Ukupno 26. Nikako ih ne treba potceniti, pogotovo kod kuće, ali gosti brane trofej, tako da nas sigurno očekuje uzbudljiv duel. Treba očekivati atraktivan i zanimljiv susret i minimalno tri gola. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 4522 ISL 1 Ka Akureyri - Fjolnir ki 1 2,15
Čet 21:15 4525 ISL 1 KR Reykjavik - Valur ug 3+ 1,85
Ukupna kvota3,98

ISLAND 1 - 12. KOLO: 

Četvrtak

Subota

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 1IslandSrđan Tufegdžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara