"Trevis Šlink i Kalvin But"
"Trevis Šlink i Kalvin But"

Srpski derbi iz NBA ugla: Tako nešto se ne viđa u košarci

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 12:55

"Atmosfera u hali je bila sjajna, nešto što do sada nisam video”, kaže Kalvin But čelnik Minesote koji je u Beograd došao u društvu Trevisa Šilnka asistenta generalnog menadžera Golden Stejta

Trevis Šlink i Kalvin But

Dan nakon velike pobede nad večitim rivalom, košarkaši Partizana su imali zanimljivu posetu. Trevis Šlink, asistent generalnog menadžera šampiona NBA lige Golden Stejta i Kalvin But, predstavnik Minesota Timbervulvsa, posetili su i sinoćni trening crno-belih. 

Izabrane vesti

Posle obilaska prostorija kluba, gosti Partizana su u društvu potpredsednika Miroslava Berića gledali večernji trening, a u razgovoru za sajt crno-belih, Šlink ističe da je meč protiv Crvene zvezde bio veoma uzbudljiv.
„Bio sam na utakmici i bilo je veoma uzbudljivo. Navijači su bili u meču praktično tokom svih 40 minuta. Partizan je odigrao dobro i zabeležio važnu pobedu. Imate dobru grupu mladih igrača koji igraju jako. Trener ih je odlično pripremio i odigrali su dobar meč“, zjavio je Šlink koji se već nedelju dana nalazi u Evropi.

„Pogledao sam nekoliko utakmica ABA lige, nakon današnje posete Partizanu moja sledeća destinacija je Pariz“, dodao je čelnik Golden Stejta.

Nakon pobede Partizana, predstavnik Minesote ističe da je odmah kontaktirao predsednika Partizana Nikolu Pekovića.
„Odmah posle meča, porukom sam čestitao Pekoviću na pobedi. Atmosfera u hali je bila sjajna, nešto što do sada nisam video u košarci”, ističe But koji se nalazi na desetodnevnoj turneji po Evropi.

Pratitie MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

FK PartizanMiroslav BerićMinesota Timbervulvs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara