""
""

Šta kažete na tandem Falkao - Baloteli? Prvi čovek Monaka lično dovodi Super-Marija!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.16. | 09:15

Kneževi spremni da izdvoje između 15.000.000 i 20.000.000 evra

Milan će uskoro postati prošlost Marija Balotelija, Liverpul ga više ne želi, a naredna stanica u karijeri nestašnog Italijana mogao bi da bude - Monako!

Izabrane vesti

Posle još jednog neuspelog pokušaja da se Pari Sen Žermenu zadrma tron, Kneževi su uveliko počeli da razmišljaju o narednoj sezoni i potezima koji bi mogli da dovedu bar do ozbiljnijeg uključenja u borbu za titulu. A kako saznaje francuska televizija Infosport + prvi čovek Monaka Dmitri Ribolovljev lično je sastančio sa Balotelijem kako bi ga predstojećeg leta namamio da dođe na obalu Sredozemnog mora. 

Posle razočaravajuće sezone koju ima u Milanu čini se da bi Monako i eventualni angažman u Kini bili faktički i jedina rešenja za lošeg momka evropskog fudbala. Kinezi su se već interesovali za Balotelija tokom zime, on nije želeo ni da čuje, nadajući se da bi dobrim igrama u Rosonerima mogao da obezbedi sebi još jednu šansu na Enfildu ili San Siru. Međutim, šanse za tako nešto u ovom trenutku gotovo da i ne postoje. U Liverpulu nameravaju da ozbiljno rasterete budžet rastankom sa određenim igračima, a kako Baloteli na godišnjem nivou dobija čak 4.500.000 evra, biće prvi na listi za odstrel. 

Ono što je interesantno jeste da je Ribolovljev navodno spreman da Super-Mariju ponudi identične uslove kao što je imao u Redsima. A kako će se već na kraju sezone u klub vratiti i gotovo zaboravljeni Radamel Falkao, moguće je da je ruski milijarder zamislio da naredne sezone u navali gleda dvojicu napadača kojima je potreban ozbiljan psihološki podstrek da bi se vratili u formu.

Možda bi raskoši Monaka mogle to da pruže već otpisanim golgeterima. Osim ako se Falkao ne odluči okret Aziji, ili možda domovini.

Procenjuje se da bi Kneževi za Balotelijev transfer izdvojili između 15.000.000 i 20.000.000 evra. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARadamel FalkaoPremijer ligaMonakoMilanMario BaloteliLiverpulLiga 1ItalijaFrancuskaEvropaEngleskaDmitri RibolovljevČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara