"Stamenković i igrači Nefčija u Humskoj 2012. godine"
"Stamenković i igrači Nefčija u Humskoj 2012. godine"

Stamenković odgovorio Nikoliću: Dobar si trener, ali imamo šanse da izbacimo Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.08.14. | 09:48

„Crno-beli će u Azerbejdžanu biti dočekani kako dolikuje“, nagovestio golman Nefčija

Stamenković i igrači Nefčija u Humskoj 2012. godineOpet oči u oči fudbaleri Partizana i Saša Stamenković. Žreb poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope poslao je golmana Nefčija, u Humsku, gde je sa klubom iz Azerbejdžana već gostovao u jesen 2012, a imajući u vidu „dosije“ verbalnih, čak i fizičkih sukoba sa crno-belima (Stojković, Mitrović, Ninković, Šćepović, Belojević) jasno je da bivšeg čuvara mreže Crvene zvezde čeka vrela dobrodošlica na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

No, Stamenković kaže da je posvećen samo sportu i da ga vanfudbalska pitanja ne interesuju.
Radujem se što ću bar jednu utakmicu da odigram u svojoj zemlji. Ušli smo u sezonu sa manjim ambicijama nego Partizan, ali to nas u plej-ofu. Crno-beli su favoriti, a mi nismo bez šansi. Pokušaćemo da se još jednom plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope i usrećimo azerbejdžanski narod“, rekao je Stamenković u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Šef struke crno-belih Marko Nikolić odmah posle žreba poručio je Stamenkoviću da je njegov posao samo da brani, a zadatak Partizana da ga savladaju.
Nikolić je dobar trener, crno-beli igraju na gol više, biće interesantne i neizvesne utakmice. Partizan će biti dočekan u Azerbejdžanu kako dolikuje, sigurno se neće sve završiti na jednoj utakmici“, rekao je Stamenković.

Prvi meč završnog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je 21. avgusta u Humskoj 1, revanš je sedam dana kasnije u glavnom gradu Azerbejdžana.
(FOTO: MN Press)


tagovi

Saša StamenkovićFK PartizanSrbijaNefčiLiga EvropeEvropaAzerbejdžan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara