"Stamenković"
"Stamenković"

Stamenković za MOZZART Sport: Nemamo želje pred žreb, osim da revanš bude u Čačku

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.16. | 13:13

"Ne možemo da utičemo, šta nam sudbina odredi, to će biti", kaže strateg Borca

StamenkovićPoslednje dve utakmice čačanski Borac odigrao je bez golova (Novi Pazar i Spartak), ali je zadržao visoko drugo mesto (beži bod Čukaričkom). Trener Borca Ljubiša Stamenković za Mozzart Sport ističe da je zadovoljan prikazanim igrama, a i rezultatima.
„Na poslednjoj utakmici igrali smo bez četvorice prvotimaca, ako se njima dodaju fudbaleri, njih sedam, koji su napustili Borac u poslednjem prelaznom roku, to je ceo tim. I zato sam zadovoljan bodom protiv Subotičana“, kaže Stamenković.

Borac je i dalje drugi, 42 boda, poen više od Čukaričkog?
„Cilj je plasman u plej-of sa što bolje pozicije i polufinale najmasovijeg takmičenja. Jedan smo zadatak ispunili, ali tu nećemo stati“.

Izabrane vesti

Sutra žreb za Kup, Partizan nije povlašćen

Žreb za kup je sutra, a selektor Radovan Ćurčić će možda biti srećne ruke za Borac koji je vodio u nekoliko navrata?
„Nemam posebnih želja, znamo ko su potencijalni rivali, a naši igrači su motivisani i željni da se dokažu. Ne možemo da utičemo na žreb, šta nam sudbina odredi, to će biti. Voleo bih samo da drugu utakmicu odigramo u Čačku, pred našim vernim navijačima“.

U prvenstvu, vaš sledeći rival je Vojvodina sa Nenadom Lalatovićem?
„Kolega Lalatović je postavio temelje ovakvog tima Borca i sigurno nas dobro poznaje. Tačno je i da će biti posebno sportski motivisan, tu su i igrači koji su iz našeg kluba  prešli u Vojvodinu. Ali i mi imamo motiv i po tradiciji Borac je uvek dobar u Novom Sadu“.

Konačno će i Borac biti kompletan?
Igramo u punom sastavu protiv Vojvodine, igrači su željni dobrih utakmica, imamo neki novi fluid u sastavu i nadamo se najboljem“, zaključio je Stamenković.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLjubiša StamenkovićKup SrbijeEvropaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara