"Zdjelar"
"Zdjelar"

Naši blistaju u Grčkoj: Zdjelarov prvenac u dresu Olimpijakosa, Stanisavljević golom debitovao za Asteras (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.16. | 18:57

Srpski internacionalci uspešni u grčkom kupu

Zdjelar

Saša Zdjelar - konačno! Srpski internacionalac u dresu Olimpijakosa postigao je prvenac za crveno-bele iz Pireja u meču osmine finala grčkog kupa u kom se njegov tim bori protiv Kanije. On je bio precizan u 4. minutu i na taj način sebi obezbedio injekciju samopouzdanja.

Izabrane vesti

Odlično je ispratio akciju, sačekao je povratnu loptu na ivici šesnaesterca i samo je prosledio u mrežu. Važan momenat za momka koji se bori sa mesto u timu Marka Silve.

Asteras Tripolis ubedljivo se plasirao u četvrtfinale grčkog kupa pobedom nad Larisom s 3:0. Asteras je identičnim rezultatom bio bolji i u prvom meču, pa je dakle veoma ubedljivo uspeo da se domogne dalje runde takmičenja.

Ovaj meč će dugo pamtiti i Aleksandar Stanisavljević koji je postigao prvi gol za Asteras u 13. minutu meča. Lepo je prošao po desnoj strani i levicom matirao protivničkog golmana.On je u utorak predstavljen kao pojačanje, izabrao je broj 31 kao datum rođenja svog sina, a već posle dva dana dao je prvi gol za Asteras. Ostala dva pogotka bila su delo Hamdanija i Mace.

Najavio je Stanisavljević prilikom dolaska golove i asistencije i već je to počeo da sprovodi u delo.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

GrčkaEvropaAsterasAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara