"Optimista: Aleksandar Stanisavljević"
"Optimista: Aleksandar Stanisavljević"

Stanisavljević ne pomišlja na predaju: Viktorija nije toliko bolja, napašćemo je u revanšu!

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.08.15. | 16:46

„Idemo na pobedu, jer nemamo šta da izgubimo. Jurićemo zasotatak od tri gola pa ako bog da, stićićemo ih. U fudbalu je sve moguće“, ističe krilni napadač Novosađana

Optimista: Aleksandar Stanisavljević

Ubedljiv poraz u Plzenju od Viktorije (0:3) poprilično je demoralisao navijače Vojvodine i ljubitelje fudbala u Srbiji, koji su bili uz Novosađane u četvrtak uveče. Realno, šanse Voše su trenutno svedene u domen teorije, ali ako je nešto dobro, to je da fudbaleri novosadskog tima i pored poraza ne pomišljaju na predaju u revanšu.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Novosađana Aleksandar Stanisavljević veruje da Vojvodina može da nadoknadi tri gola zaostatka u revanšu na Karađorđu narednog četvrtka.
„Nikada nije kraj, pogotovo ne u fudbalu. Sve je moguće“, ističe na početku razgovora za MOZZART Sport optimistični Stanisavljević.

Kada je reč o analizi poraza u Češkoj, levonogi krilni napadač ističe da je rezultat od 0:3 previsok.
“Da su nas Česi zasluženo pobedili u to nema dileme, ali da su toliko baš bolji od nas, ne verujem da jesu. Osvojili su više lopti, dobili više duela na sredini, bili agresivniji i pobedili nas. Ali, ima revanš, a u fudbalu je sve moguće. Borićemo se dokle god ima šanse“, napominje Stanisavljević.

Na naše pitanje da li je moglo bolje u prvom meču i šta je to falilo Vojvodini u četvrtak uveče, fudbaler Novosađana odgovara:
„Završni pas nam je trebao. Bukvalno, svo vreme smo igrali dobro do njihovog šesnaesterca, ali nismo imali taj najvažniji segment u napadu. Da je ostalo 2:0 imali bi smo dobre šanse da ih stignemo. Ovako, ostaje nam da probamo i da tih 3:0 nadoknadimo u revanšu pred našom publikom“.  

Stanisavljević veruje da Viktorija nije igrački bolja od Voše i poručuje da motiva za revanš među Novosađanima itekako ima.
„Ne bih rekao da je češka ekipa bolja, već da je iskusnija od nas. Oni su momci igrali prošle godine grupnu fazu Lige šampiona i videlo se da imaju iskustvo, a da je naša ekipa mlada. To je opšte poznato. U svakom, slučaju, u revanšu idemo na pobedu jer nemamo šta da izgubimo. Jurićemo rezultat pa ako bog da, stićićemo. Naše je da probamo“, poručuje Stanisavljević.

Važan faktor u tom jurišu na Viktoriju u revanšu mogla bi da bude i podrška novosadske publike. Stanisavljević se nada da uprkos lošem rezultatu navijači neće okrenuti leđa ekipi Zlatomira Zagorčića.
„Mislim da će biti pun stadion. Nadam se da će navijači doći u što većem broju i da će nam pružiti podršku. U Češkoj je bila fenomenalna, nenormalna podrška i zaista želim da im se zahvalim što su bili uz nas do poslednjeg minuta. Sigurno nam opet treba najveća moguća podrška. Deficit od 3:0 nije uopšte lako stići, pogotovo protiv ovako iskusne i jake ekipe, ali motiva imamo“.

Pre revanša sa Viktorijom, Vošu čeka i duel sa Novim Pazarom u Superligi u nedelju na Karađorđu.
„Naravno da u prvenstvu ne smemo da razmišljamo da propustimo bodove. Pazarci su vezali nekoliko pobeda, ali nećemo ih pustiti d aslave na našem terenu. Idemo na pobedu", zaključuje Aleksandar Stanisavljević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaPlzenmeđunarodni fudbalLiga EvropekvalifikacijeAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara