"Navijači Radničkog"
"Navijači Radničkog"

Stepi poručuje iz Niša: Bojim se da Partizan ima bolji tim od Zvezde! Radnički ukida besplatne ulaznice

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.08.14. | 13:06

„Poklon karata neće biti, a uveliko instaliramo video nadzor, kako bismo sprečili moguće zloupotrebe redarske službe“, kađe predsedik Vidak Perović pred subotnji duel sa crno-belima

Navijači RadničkogEuforija u Nišu – na Čair stiže Partizan. To što je uzdrman nezadovoljstvom igrača i potresima unutar kluba ne zanima fudbalere Radničkog i njihovog stratega Dragoslava Stepanovića koji za meč drugog kola Superlige (subota, 19 časova) najavljuje bolju igru nego na premijeri protiv Crvene zvezde.

Nišlije su izgubile na Marakani 0:2 i sad priželjkuju bolji učinak, ali je pitanje da li je to izvodljivo. S jedne strane reklo bi se da jeste, pošto je njihov prethodni prvenstveni duel na Čairu završen bez golova, ali valja napomenuti da je Partizan dobio naredna dva (u Kupu Srbije 3:0, u Superligi 2:1).
Bojim se da Partizan ima možda bolju ekipu i kvalitetnije fudbalere od Zvezde. Na Marakani nismo pružili očekivanu igru, pa sam na treninzima tokom sedmice upozoravao fudbalere da će morati profesionalnije da igraju i da daju i više od maksimuma kako bi protiv našeg jedinog predstavnika na međunarodnoj sceni ostvarili povoljan rezultat“, napomenuo je šef struke Dragoslav Stepanović, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Za duel koji izaziva ogromno interesovanje javnosti opsežno se pripremaju i rukovodioci, koji najavljuju zaokret u poslovanju kad su u pitanju okršaji sa večitima.
Prekidamo praksu da stotine ljudi danima pred gostovanje naših najboljih klubova dolaze pred klupske prostorije i čekaju da im se dodele besplatne ulaznice. Poklon karata neće biti, a uveliko instaliramo video nadzor, kako bismo sprečili moguće zloupotrebe redarske službe. Radničkom je neophodan svaki dinar i zato pokušavamo da od svake prodaje ulaznica prikupimo što više novca. Jedino će bivši fudbaleri kluba imati pravo na besplatan ulaz“, dodao je Vidak Perović, predsednik Radničkog.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišFK PartizanDragoslav Stepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara