""
""

Šteta, moglo je to i bolje: Jankovićeva jeftinim greškama ispustila finale Hertogenboša!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 13:58

Srpska teniserka izgubila je od Belinde Benčić u polufinalu turnira u Holandiji

Jelena Janković poražena je od Belinde Benčić sa 2:0 (6:3, 6:3) i tako je propustila šansu da se plasira u finale Hertogenboša. Presudan je bio drugi set kada je Jelena imala priliku da se vrati u duel, ali nije uspela.

Odličan tenis je viđen u polufinalu Hertogenboša. Dobri udarci, snažni, i u najvećem broju slučajeva precizni. Lepotu mnogih razmena rušile su greške Jelene koja nije imala koncetraciju u odsudnim delovima dužih poena. Najčešće su to bile greške iz voleja, što je element igre koji je više nego bitan na brzoj podlozi kao što je trava.

Izabrane vesti

Prelomni momenat prvog seta je brejk koji je u drugom gemu napravila Benčić. Teniserka iz Švajcarske je igrača sigurno pri svojim servis gemovima i tako dobila prvi set sa 6:3. Drugi set je počeo loše po Srpkinju jer je već u prvom servis gemu dopustila brejk Benčićevoj. Imala je šansu da se vrati potpuno u meč jer je u petom gemu napravila brejk, međutim nije iskoristila šansu.

Kada se sve pogleda, Jelena je igrala odličan tenis, ali je Benčić bila bolja i zasluženo ušla u borbu za prvu VTA titulu u karijeri.

(FOTO: Action images)


tagovi

WTAŠvajcarska 1SrbijaJelena JankovićEvropaBelinda Benčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara