"Ranko Stojić"
"Ranko Stojić"

Stojić o Partizanu: Ne vraćam se u srpski fudbal dok ga država ne očisti od mulja u koji se zaglibio

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.05.14. | 10:50

Doskorašnji predsednik Rada je imao jasan odgovor na pitanje MOZZART Sporta da li je zaista blizu funkcije sportskog direktora crno-belih

Ranko StojićAlbert Nađ je na izlaznim vratima iz Humske, a reakcija klupske vrhuške još se čeka, pa se još ne zna da li će Partizan uopšte tražiti novog sportskog direktora ili će uprava crno-belih taj posao preuzeti na sebe. Jutros se pojavila informacija da bi briga o sportskom sektoru mogla da bude poverena Ranku Stojiću, ali doskorašnji predsednik Rada i poznati fudbalski menadžer u kratkoj izjavi za MOZZART Sport kategorički odbija takvu mogućnost.

I deluje prilično uverljivo.
"Odgovoriću vam u dve rečenice. Prvo, i sami vidite da se već nekoliko meseci ne oglašavam. Otišao sam i iz srpskog fudbala i iz grada. A drugo i mnogo bitnije – ne pada mi na pamet da se vratim u naš klupski fudbal dok ne vidim da je državni vrh rešen u nameri da ga očisti od ovog mulja u koji se zaglibio", decidan je Stojić, kojem pojedinci svejedno spočitavaju da ima velik uticaj u Humskoj.

Izabrane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić fudbalsko ime stekao je baš ka klupi Građevinara, a Stojićevi igrači su i Predrag Luka, Nemanja Kojić... Ipak, izgleda da direktnije saradnje iskusnog menadžera i crno-belih neće biti. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSuperligaRanko StojićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara