Stefan Denković
Stefan Denković

Subotica navija za i Dinamo i gleda ka Surdulici - Denković slomio Zemun, Spartak preskočio Radnik, velika borba za plej-of

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.19. | 17:47

Minimalac i za Voždovac

Pet u nizu i plej-of na dohvat ruke! Spartak je produžio trijumfalnu seriju na sada već pet utakmica, pošto je na gostovanju kod Zemuna u 29. kolu Superlige Stefan Denković postigao dva gola u razmaku od samo tri minuta i poveo Subotičane do pobede od 2:0.

Sa ova tri boda izabranici Predraga Rogana sustigli su Radnik na osmom mestu na tabeli, poslednjem koje vodi u plej-of. Pride, Subotičani imaju bolji učinak u međusobnim duelima sa Surduličanima, pa bi u slučaju da obe ekipe završe regularni tok sezone sa istim brojem bodova Spartak bio taj koji bi išao u plej-of.

Izabrane vesti

Radnik međutim ima meč manje, pošto od 18 sati dočekuje Vojvodinu, a i Novosađani mogu da se nadaju plej-ofu što će reći da će u Subotici sa posebom pažnjom pratiti sudar u Surdulici. Krajičkom oka motriće i ka Novom Sadu, jer Proleter je samo dva boda ispred, a u poslednjem kolu ide na noge Crvenoj zvezdi, pa bi u slučaju poraza od Dinama u ozbiljnom problemu. U korist Proletera doduše ide međusobni učinak u duelima sa Spartakom (4:0 su slavili u Subotici), izjednačen sa Radnikom, a gori od Voše. Imajte na umu i da u poslednjem kolu Spartak dočekuje veoma loši Rad, dok Radnik igra sa Dinamom.

Navijači Voždovca na Banjici

Krug kandidata za plej-of ne završava se sa Proleterom, Radnikom, Vojvodinom i Spartakom, jer je i Voždovac u igri zahvaljujući minimalcu na gostovanju kod Rada koji mu je doneo pogodak Filipa Stuparevića nakon što mu je Dušan Marković odbranio udarac sa penala. Ništa nije mogao kad je Stuparević natrčao na odbitak.

Voždovac je dakle samo bod iza Radnika i Spartaka, ali bi previše toga moralo da se poklopi Zmajevima ne bi li se ušunjali u osam najboljih. I najmanji je tu problem Mačva, koja mu dolazi u goste u 30. kolu.

SUPERLIGA, 29. KOLO

Rad - Voždovac 0:1 (0:0)
/Stuparević 63/

Zemun - Spartak 0:2 (0:0)
/Denković 70, 73/

17.00: OFK Bačka - Crvena zvezda
18.00: Mačva - Radnički Niš
18.00: Mladost Lučani - Napredak
18.00: Proleter Novi Sad -Dinamo Vranje
18.00: Radnik – Vojvodina
19.00: Partizan - Čukarički

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan DenkovićFilip Stuparević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara