"Trenutak kada Mojsilović posle isključenja atakuje na četvrtog sudiju"
"Trenutak kada Mojsilović posle isključenja atakuje na četvrtog sudiju"

Subotičani besne na sudije i čestitaju Zvezdi titulu?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.15. | 11:17

"Došao nam je neuk sudija, fudbalski nepismen čovek, koji je perfidno namestio dva gola crveno-belima", poručuje potpredsednik Spartaka Željko Knežević

Trenutak kada Mojsilović posle isključenja atakuje na četvrtog sudiju

U subotičkom Spartaku ne mire se sa subotnjim porazom od Crvene zvezde (2:3) u okviru 12. kola! Potpredsednik kluba Željko Knežević izneo je niz optužbi na račun glavnog arbitra, koji je po njemu, sudio na štetu domaćina.
"Kocić je kardinalnim greškama direktno oštetio Spartak. Došao nam je neuk sudija, fudbalski nepismen čovek, koji je perfidno namestio Zvezdi dva gola, svirajući im nepostojeće prekršaje", izjavio je Knežević za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

On se, međutim, tu nije zaustavio...
"Kakav je čovek pokazao je i u momentu isključenja Mojsilovića, uradio je to preko pomoćnika, nije smeo da dođe pred njega. Dobro smo upamtili i kako je više puta reagovao Božović, bez ikakve sankcije. Fudbalskom savezu Srbije postavljam pitanje - da li je to u redu? Da li Crvenoj zvedi treba pomagati? Crveno-belima svakako čestitam na pobedi i verovatno osvojenoj tituli", završio je rezignirani Knežević.

(foto: starsport)


tagovi

Željko KneževićSuperligaStevan MojsilovićSrbijaSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara