""
""

Sudija, zapamtiće te Kostarika! Peralta prvo izbegao crveni posle „mesarskog“ starta, pa iscenirao penal u 123. minutu za polufinale! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.07.15. | 08:45

Kostarika žestoko oštećena napušta Nju Džersi...

Pesma marijača u Meksiku, Kostarika ima zbog čega da žali i tuguje! A sve u režiji sudije Valtera Kasteljanosa i „mesara“ Oribe Peralte, koji je prvo uspeo da se izvuče gotovo nekažnjeno posle faula za zatvor, a onda u 123. minutu utakmice iscenirao nepostojeći penal...

Izabrane vesti

Fudbaleri Meksika obezbedili su plasman u polufinale ovogodišnjeg Gold kupa, pošto su u pravoj filmskoj drami viđenoj u Nju Džersiju savladali Kostariku sa 1:0 posle više nego spornog kaznenog udarca! 

Penalu je prethodio pravi teatralni pad Oriba Peralte posle minimalnog kontakta sa štoperom Žuniorom Dijazom. Koliko god Meksikanci bili uvereni da je penal u poslednjim sekundama meča „božji dar“, ponovljeni snimci pokazali su da nije bilo osnova da se svira penal, te da je Kostarika pretrpela pravu nepravdu u Nju Džersiju, posle koje je san o šampionskom podvigu raspršen kao balon od sapunice. 

A kada smo već kod sapunice - utakmica je bila prava meksička sapunica. Kostarika je napadala dobar deo utakmice, ali je neverovatni golman Giljermo Očoa branio, žargonski rečeno - kao mačka! Skidao je nemoguće i Kostarikancima stajao na žulj.

Da nesreća bude još veća, Peralta je „pljunuo“ u lice svih Kostarikanaca kada je izbegao kaznu za isključenje nakon što je knjiškim, mesarskim startom umalo polomio nogu Elijasa Agilara u 112. minutu. Sudija Kasteljanos bio je od prilično velikodušan u toj situaciji, a ostalo je istorija. 

Peralta je 11 minuta kasnije naterao Kasteljanosa da još jednom „pogura“ Sombrerose, a Andres Gvardado je bio nepogrešiv sa bele tačke...

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Meksikareprezentacija KostarikeOribe PeraltaGold KupAndres Gvardado

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara